Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+1 • 53 m² bez realitkyK Šafránce, Praha - Střížkov

Rezervováno
K Šafránce, Praha - StřížkovČástečně vybaveno
Cena2 990 000 Kč

Tato nemovitost již od 12 680 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Dovoluji si Vám nabídnout byt současné dispozice 2+1 53 m2 + komora 2 m2 na patře, který je možný přestavět na 3+kk, viz půdorysy ve fotogalerii. Byt je v osobním vlastnictví a je situován ve 2. patře 4-patrového panelového domu. Je částečně zrekonstruovaný a částečně zařízený, plovoucí podlaha a vestavěná skříň v ložnici, plovoucí podlaha a nábytek v obývacím pokoji. Dále zde může zůstat pračka, lednička a kuchyň. Jádro bytu je původní. Byt se nachází v klidné, slepé ulici na rozhraní zástavby rodinných domů s bezproblémovým parkováním. V okolí je veškerá občanská vybavenost (škola, školka, poliklinika, supermarkety, dobrá dostupnost do OC Letňany apod.). Množství parků a zeleně, dětské hřiště přímo u domu. Dům je čerstvě revitalizován (léto 2016) a je ve skvělém stavu - zateplená fasáda, plastová okna, střecha. Výborná dostupnost do centra -15 min., na metro C (Střížkov) 7 min. chůze. Zastávka MHD 200 metrů od domu. Zároveň skvělá dostupnost pro výpadovky D8 (Teplice) a D10 (Mladá Boleslav). Celkové měsíční náklady na bydlení jsou 4.200,- Kč (Teplo, el. energie, voda, fond oprav atd.). Vzhledem k novému zateplení se budou snižovat náklady na teplo.

V případě jakýchkoliv dotazů, případně zájmu o prohlídku, mě neváhejte kdykoliv kontaktovat, pokud se nedovoláte, napište sms a hned jak to bude možné, tak Vám zavolám zpět.

Pro realitní kanceláře: V případě, že máte vážného zájemce, tak se nebráním domluvě a mohu Vám poslat fotografie na mail. Kontakt pouze přes email: lukas.vacek8@gmail.com, rozhodně nevolejte, ozvu se případně sám.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu446150
Dispozice2+1
Podlaží2
Typ budovyPanel
Užitná plocha53
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.