Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej pozemku • 768 m² bez realitkyU Učiliště, Praha - Radotín

U Učiliště, Praha - Radotín
Cena5 490 000 Kč

Tato nemovitost již od 23 550 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Nejlevnější stavební pozemek v stávající zástavbě v Praze 5 – Radotín. Jedná se o jedinečný stavební pozemek o celkové výměře 890 m2. Pozemek je na hranice výjimečného CHKO Česky Kras. Klidné místo ve stávající zástavbě rodinných domů, ulice není průjezdná. V blízkosti dobré podmínky pro rekreaci a sport /Slavičí údolí, CHKO/. Nádherná příroda. Orientace parcel je na jih a do zeleně. V blízkém okolí jsou výrazné skalní masivy, hluboce zaříznuté rokle a původní lesní ekosystémy. Dobré spojené MHD, zastávka autobusu 5 min., 1 km od centra Radotínu.

Pozemek má pravidelný obdélníkový tvar (sirka 18m). Všechny inženýrské sítě, voda, plyn, elektřina, kanalizace, internet, telefon jsou k dispozici na hraně pozemku. Vydáno platné stavební povolení na stavbu dvougeneračního rodinného domu o třech podlažích, o užitné ploše 300 m2.

Pozemek je dle územního plánu Hl. m. Prahy veden v oblasti sloužící pro bydlení (čistě obytná zóna). Přístup až k pozemku po asfaltové komunikaci s chodníky. Veškerá občanská vybavenost včetně rychlého vlakového spojení do centra Prahy (15 minut) je v Radotíně.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu446450
VlastnictvíOsobní
Plocha768

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.