Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu • 283 m² bez realitkyMasarykovo náměstí, Třebechovice pod Orebem - Třebechovice pod Orebem, Královéhradecký kraj

Masarykovo náměstí, Třebechovice pod Orebem - Třebechovice pod Orebem, Královéhradecký krajČástečně vybaveno
Cena5 490 000 Kč

Tato nemovitost již od 23 283 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Dům na náměstí s pasivním příjmem, který zaplatí Vaši hypotéku, v historickém centru Třebechovic pod Orebem, se dvěma byty a třemi prodejnami.

Celková zastavěná plocha 258,5 m2. Dům postaven před rokem 1890, vhodný k podnikání i bydlení.

V okruhu 200m se nachází ZŠ, mateřská škola, dětský i obvodní lékař, radnice, pošta, banky, Penny market a všechny potřebné obchody (lékárna, papírnictví, drogerie, květiny, trafika, ...)

Krásné klidné místo, v místě koupaliště, sportovní a dětská hřiště, krytý zimní stadion, v okolí jsou lesy, řeka Orlice, výborné pro cykloturistiku.

Nádvoří domu je nově vybudováno se zajížděcí bránou a zámkovou dlažbou (2014). Je to jediný dům na náměstí s vlastním vjezdem. Na dvoře parkování pro 5 aut.

V 1.np jsou vybudovány 3 prodejny, 23 m2, 25,5 m2, 38,5 m2, každá se samostatným příslušenstvím, elektroměrem a plynoměrem.

V roce 2007 nová přípojka a rozvod plynu, nová přípojka a rozvody vody, nové rozvody elektrické instalace, odpady, nové omítky, plastová okna, nová koupelna, kuchyň, parkety, zateplení stropu, nové dlažby.

Na dvoře je komora, kolárna, pergola s úložným prostorem, trávník a prostor na kruhový bazén.

Vchod do obytné části je ze dvora, kde se nachází chodba, záchod, dva sklepy, komora, garsonka.

Schodiště do 2.np, lodžie a vchod na půdu a vchod do bytu. Byt se skládá z prostorných chodeb (24,5m2), ložnice (18,6m2), velký dětský pokoj (31,5m2), obývák (49,5m2), kuchyň (20,3m2) a dvě koupelny (7,8m2 a 4,2m2).

Prostorná půda vhodná k vestavbě.

Vytápění ústřední - plynové, v obýváku kachlový krb s teplovzdušným rozvodem.

Vzhledem k dispozicím domu a jeho výborné poloze na náměstí je dům možné využít jako sídlo firmy, restauraci, zubní ordinace, ordinace lékaře, pension, nebo k trvalému bydlení.

Výborné autobusové (zastávka před domem) i vlakové spojení do Hradce Králové i Prahy, za 14 min. vlakem v centru Hradce Králové.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu446530
DispoziceOstatní
Podlaží2
Typ budovyOstatní
Užitná plocha283
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.