Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 75 m² bez realitkyPoznaňská, Praha - Bohnice

Poznaňská, Praha - Bohnice
Cena3 495 000 Kč

Tato nemovitost již od 15 858 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,49 %.


RK nevolat! Nabízím k prodeji pěkný slunný byt 3+1 (75 m2 + 10m2 lodžie) po částečné rekonstrukci (plastová okna, obklad původního jádra deskami Abitibi, další úpravy). Byt se nachází v 7. patře (ze 13) panelového domu s velkým výtahem, který prošel kompletní rekonstrukcí. Pokoje mají ideální, severo-jižní orientaci. Byt má u obývacího pokoje velký balkón, ideální k posezení s pěkným výhledem.

Byt je v družstevním vlastnictví, s plně splacenou anuitou, bez jakýchkoliv závazků a s možností okamžitého převodu do osobního vlastnictví. Výborná dopravní dostupnost – zastávka bus (Odra) 3 min, metro C (Kobylisy) 8 min, vzdálenost do centra cca 15 min autem / 20 min MHD.

Okolí poskytuje kompletní občanskou vybavenost: škola i školka přes ulici, OC Krakov 350 m, Penny market 50 m, Billa 100 m, 650 m botanická zahrada (pro rezidenty celoroční vstup zdarma), Aquacentrum Šutka 1,2 km, ZOO Praha cca 5 min autem. V okolí bohatá zeleň, parky, dětská hřiště, restaurace apod. Byt je k dispozici.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu447011
Dispozice3+1
Podlaží7
Typ budovyPanel
Plocha75
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.