Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 55 m² bez realitkyNad Šutkou, Praha - Kobylisy

Nad Šutkou, Praha - KobylisyČástečně vybaveno
Měsíční nájemné13 500 Kč

+ Poplatky za služby620 Kč


Nabízím k pronájmu pěkný, světlý, částečně vybavený byt 2+1 o ploše 55 m2 v přízemí cihlového činžovního domu v Praze 8 - Kobylisy, ul. Nad Šutkou. Výborná občanská vybavenost, v dosahu MHD (metro 100 m, 10 minut do centra), parkování, supermarket, obchody, tržnice, škola, školka, park, restaurace, divadlo, knihovna, plavecký bazén apod.

Kuchyň 18 m2: kuchyňská linka, kombinovaný sporák, odsavač par. Dva pokoje: 15 m2 (průchozí) a 13 m2. Předsíň, koupelna s vanou, umyvadlem, bojlerem a galerií se zrcadlem, samostatné WC, komora. Vytápění plynové (WAW), plastová okna, v pokojích renovované parkety, v kuchyni linoleum, ostatní dlažba. Byt prošel celkovou rekonstrukcí v roce 2010 a v roce 2015 renovací. Byt je v klidného nájemním domě, ve kterém žije 10 nájemníků, kteří sdílí dvůr se zahrádkou. Parkování 100 metrů na veřejném parkovišti.

Nájemné 13 500 Kč + služby 620 Kč/osoba, elektřinu a plyn hradí nájemník sám (cca 2 000 Kč/měsíc). Kauce 2 měsíční nájmy.

POUZE OBČANÉ ČR, NEKUŘÁCI BEZ DOMÁCÍCH MAZLÍČKŮ, SE ZÁJMEM O DLOUHODOBÝ PRONÁJEM (MIN 2 ROKY). K dispozici ihned. Pošlete mi zprávu s tel. číslem, zavolám zpět. Děkuji. RK NEPSAT!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu447054
Dispozice2+1
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha55
VybavenoČástečně
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.