Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 60 m² bez realitkyJeronýmova, Písek - Písek, Jihočeský kraj

Jeronýmova, Písek - Písek, Jihočeský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné10 000 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč


Pronájem slunného moderně vybaveného bytu v centru města Písek. 60m2, 2+kk, dvorek se zahrádkou v klidném vnitrobloku, možnost grilování, posezení apod., možnost parkování přímo před domem, případně parkování motorky v uzavřeném vjezdu do domu, sklad pro uložení kol, kočárku apod., vnitřní sušárna v domě. Cihlový byt po kompletní rekonstrukci, plně vybavená kvalitní kuchyň bílé barvy lesk (lednička, myčka, trouba, sklokeramická deska, digestoř), koupelna (pračka, vana, wc), nová plastová okna, nově osazené radiátory, další vybavení a nábytek k dispozici dle dohody (šatní skříň, policový systém, gauč, apod.) cena dle vybraného vybavení cca 10.000Kč. Zálohy za energie a služby (elektřina 500 Kč, topení a teplá voda cca 1500Kč). Kauce ve výši 2 nájmů se skládá při podpisu smlouvy. Volný ihned, připraven k nastěhování. Více informací do zpráv, prohlídky možné po domluvě už nyní.

Flat to rent in Pisek. 60 m2, 2+kk (kitchen, bedroom, bahroom) garden, parking in front of the house. Fully equiped kitchen and bathroom. All other furniture and equipment available according to request. Available immediately, in case of other infromaction dont hesitate to contact us. Rent for fully equiped flat 10.000CZK + bills 2000CZK.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu447547
Dispozice2+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha60
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.