Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 1+kk • 33 m² bez realitkyVelkopavlovická, Brno - Židenice, Jihomoravský kraj

Rezervováno
Velkopavlovická, Brno - Židenice, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Cena1 800 000 Kč

Tato nemovitost již od 8 077 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,39 %.


Nabízíme Vám zmodernizovaný byt 1+kk na ul. Velkopavlovická Brno, v městské části Vinohrady. Byt se nachází v 8.NP/12 panelového domu s výtahem o celkové ploše 33m2. Dispozice bytu – pokoj s kuchyňským koutem 21,66m2, předsíň 6,26m2, koupelna se sprchovým koutem 2,14m2 a samostatné WC 1,03m2. K bytu náleží sklepní koje 1,3m2 a společná kočárkárna na patře.

Byt má zmodernizované jádro. V koupelně je nový sprchový kout, odvětrání, umyvadlo, nábytek na míru, LED osvětlení, zásuvka s proudovým chráničem a zánovní pračka Candy na 6 kg prádla. Na WC je nová WC mísa, odvětrání a police. V kuchyňském koutě je zánovní kuchyňská linka s vestavnou lednicí a mrazákem, dvouplotýnkovou sklokeramickou deskou Mora, digestoří Candy, multifunkční troubou Whirlpool, novou pracovní deskou a LED osvětlením. V pokoji je sklopná postel o velikosti lůžka 140x200cm, litinové otopné těleso s programovatelnou termostatickou hlavicí Honeywell a LED stropním svítidlem. V předsíni je nová třídílná vestavěná skříň s posuvnými dveřmi, zrcadlo a další úložné prostory pod stropem. V bytě jsou zánovní, částečně prosklené, dveře s pískovým sklem. Na zemi plovoucí podlahy. Okna jsou nová, plastová s vnitřními žaluziemi. Topení je ústřední dálkové. V bytě není zaveden plyn, pouze elektřina – měřiče na vodu, elektřinu a topení. Dům prošel kompletní revitalizací - nová fasáda, zateplení, schránky , vstupní dveře, rozvody a výtahy (osobní/nákladní). Revitalizace je kompletně splacena. Nízké náklady na bydlení ve výši 2.131 Kč + elektřina. Byt má splacenou anuitu, lze převést do OV a financovat hypotečním úvěrem.

V nejbližším okolí se nachází veškerá občanská vybavenost- obchodní síť, banky/bankomaty , restaurace, základní a mateřská škola, městský úřad, lesopark Akátky, Stránská skála, Hády, Bílá hora. Parkování možné před domem, vzhledem k poloze u nákupního centra je zde dostatek parkovacích míst. Zastávka MHD 100m od domu( trolejbusy č.25 /26).

Byt je volný ihned.Uvedením energetické třídy G plníme zákonnou povinnost dle zákona o hospodaření energií, průkaz k předmětné nemovitosti je v současnosti zpracováván

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu447810
Dispozice1+kk
Podlaží8
Typ budovyPanel
Plocha33
VybavenoČástečně
VlastnictvíDružstevní
PENBG

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.