Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 84 m² bez realitkyKamínky, Brno - Nový Lískovec, Jihomoravský kraj

Kamínky, Brno - Nový Lískovec, Jihomoravský krajČástečně vybaveno • Výtah • Garáž
Měsíční nájemné15 000 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč
+ Vratná kauce30 000 Kč


Jedná se o moderní stavbu (kolaudace 2016), 2+kk, 3. patro s výtahem a s prostorným balkonem. Byt je vybaven kuchyní včetně spotřebičů (el. deska, trouba, lednička, myčka, digestoř). V předsíni a chodbě šatní skříně, odkládací háčky, zrcadlo a trojité garnyže, jinak oba pokoje nevybavené. Celková plocha bytu je 62 m2 + 22 m2 balkon, který je s výhodou krytý, takže se v létě byt nepřehřívá a zároveň umožňuje využívat balkon i za deště nejen pro stolování, ale i různé aktivity venku. Okna i balkon jsou orientované na jih a poskytují krásný panoramatický výhled na okolí. V koupelně je pračka, wc, vana se sprchou, umyvadlo, otopný žebřík a zrcadlo. Možnost připojení TV a Internetu (smlouvu a platbu si bude nájemce vyřizovat sám, dle svých potřeb). Poplatky (služby a energie) budou účtovány dle skutečnosti nyní nastaveno na 2500 Kč/měsíc.

K bytu lze dopronajmout garážové stání + sklep v objektu 1.PP za měsíční příplatek. Ale není podmínkou.

Výborná občanská vybavenost v blízkosti domu: supermarket (jen přes zastřešenou lávku pro pěší), restaurace, pošta, lékárna, lékaři, bankomaty, zastávky MHD, MŠ, ZŠ, Fakultní nemocnice, Campus. V blízkém okolí je rovněž i snadný přístup na pěší procházku či cyklo výlet do lesa a nebo na cyklostezku. V bezprostřední blízkosti je zastávka Koniklecova. Dobrá dostupnost do centra města: 15 minut trolejbus, 10 minut autem; do Campus Square: 7 minut pěšky, 3 minut autem; do Fakultní nemocnice: 10 minut autem, 8 minut autobusem, 4 minuty autem. Snadná a rychlá dostupnost na dálnici.

Prohlídky možné virtuálně (například skype) - po dohodě se stávajícím nájemníkem, který odchází z důvodu stěhování do vlastního RD. Volný od 1.6.2020 a nebo po domluvě i dříve (například od 1.5. či dokonce dříve). Z důvodu pandemie, osobní prohlídky pouze velmi vážným zájemcům a s rouškou :-)

Nabídka přímo od majitele. Děkujeme.

This is a modern building 2 rooms + kitchen part of one room, 3rd floor with elevator and a large balcony. The apartment is equipped with a kitchen including appliances (cooker, oven, refrigerator, dishwasher, hood). There are 2 wardrobes, storage hooks, mirror. The total area of ​​the apartment is 62 m2 + 22 m2 balcony, which is covered, so the apartment does not overheat in summer and also allows you to use the balcony even in the rain not only for dining, but also various outdoor activities. South-facing windows and balcony offer beautiful panoramic views of the surrounding area. The bathroom has a washing machine, toilet, bath with shower, wash-basin and mirror. It is possibly to connect TV and Internet (contract and payment will be settled by you if needed). Fees (services and energy) will be charged according to reality. Now set to 2500 CZK / month.

You can rent also parking place in garage + cellar in the same building a monthly extra fee. But it is not requirement.

Excellent amenities near the house: supermarket (only over a covered footbridge), restaurants, post office, pharmacy, doctors, ATMs, bus stops, kindergartens, elementary schools, University Hospital, Campus. In the vicinity there is also easy access to walking, cycling trips to the forest or bikeing. The Koniklecova bus-stop is next to house. Good access to the city center: 15 minutes by bus, 10 minutes by car; to Campus Square: 7 minutes on foot, 3 minutes by car; to the University Hospital: 10 minutes by car, 8 minutes by bus, 4 minutes by car. Easy and fast access to the highway.

Virtual tours possible (for example skype) - in agreement with the existing tenant who is leaving because of moving to his own house. Free from 1.6.2020 or after agreement even earlier (for example from 1.5. Or even during April). Due to a pandemic, personal visits only to very serious candidates and with a respirator :-)

Offer directly from the owner. Thank you.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu447819
Dispozice2+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
Užitná plocha84
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Výtah

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.