Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 1+1 • 25 m² bez realitkyKoliště, Brno - Zábrdovice, Jihomoravský kraj

Koliště, Brno - Zábrdovice, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné8 800 Kč

+ Poplatky za služby2 100 Kč


Nabízím pronájem kompletně zařízeného nového cihlového bytu 1+1, který je po rekonstrukci v centru Brna na ulici Koliště 21a. Byt se nachází ve 2. NP s výhledem do klidného dvorního traktu domu. Naproti domu, přes ulici se nachází Janáčkovo divadlo. Celková plocha bytu je 25 m2. V domě bude nový výtah.

Jedná se o skvělé ubytování v centru Brna s perfektní dostupností do centra města.

V blízkosti domu ve vzdálenosti cca 60m je obchodní centrum IBC, kde budoucí nájemce ocení veškerou občanskou vybavenost. V obchodním centru jsou restaurace, bary, prodejna potravin, pošta, lékárna a řada dalších služeb.

Dispozice bytu: vstup do předsíně s plně vybavenou kuchyňskou linkou 4m2, obývací pokoj o výměře 16m2, koupelna 3m2, sklepní kóje 2m2

V předsíni se nachází botník a prostorný věšák oblečení. Kuchyně je vybavena kuchyňskou linkou s elektrickým sporákem se sklokeramickou deskou, ledničkou, varnou konvicí a veškerým kuchyňským nádobím. V obývacím pokoji je rozkládací sedací souprava, konferenční stolek, prostorná šatní skříň, psací stůl a židle. V koupelně je sprchový kout, pračka, umyvadlo a WC. Byt je volný IHNED. Cena nájmu 8.800 + 2.100, celkem tedy 10.900,- Kč. Požadována je vratná kauce ve výši jednoho nájmu.

FOR LEASE: New fully furnished and equipped apartment 1+1, 25m2 located on the second floor, street Koliště 21a. The flat is located near the city center. In front of this building is Janacek theatre. Near this flat (around 60 m) is IBC center with restaurants, shops, bars, food shop, post, pharmacy etc.

There is: 1. Entrance hall with kitchen 4m2 (ceramic hob and fridge, kettle and all dishes.) This enterance hall is including shoe and a spacious clothes rack . 2. Main room 16m2 (sofa-doublebed, cofee table, working table with chair, big wardrobe). 3. Bathroom 3m2 (washing machine, WC, shower, wash-bowl). 4. Cellar 2m2.

Refundable deposit 10.900,-Kč. Contract- minimum 12 months.

You can move into the flat IMMEDIATELY. The deposit is 10.900 CZK and the rent for one month is 10.900 CZK (8.800 Kč rent + 2.100 Kč fee).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu448876
Dispozice1+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha25
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.