Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 6+1, 6+kk, 7+1, 7+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 6+kk • 157 m² bez realitkyVeselská, Popůvky - Popůvky u Brna, Jihomoravský kraj

Veselská, Popůvky - Popůvky u Brna, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Cena6 100 000 Kč

Tato nemovitost již od 25 870 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme prostorný řadový dům 6+kk v nové zástavbě se dvěma koupelnami, garáží a zahradou v obci Popůvky. Před domem je bezproblémové parkovaní na vlastním pozemku (2-3 auta), další dvě parkovací stání jsou na komunikací.

V přízemí se nachází obývací pokoj s kuchyní 31 m2 a spíží (2 m2), pracovna 8,5 m2 a koupelna 7.5m2, z kuchyně je vstup do prádelny 12 m2. V patře jsou 3 dětské pokoje: 12,5 m2; 13,5 m2; 8 m2; ložnice 11 m2, koupelna 3,0 m2 a šatna 12,0 m2. Garáž má 13 m2. Dodatečné úložné prostory jsou na půdě nad domem i nad garáži.

V roce 2016 v domě proběhla celková rekonstrukce topení včetně instalace nového plynového kotle Buderus. Je zde instalován solární předehřev teplé užitkové vody (s pěti panely). Zároveň zde proběhla rekonstrukce obou koupelen v nadstandardní kvalitě (bezžlábkové WC, baterie Grohe apod.). Větší koupelna je vybavená vanou, závěsným WC a dvoj-umyvadlem, menší je vybavená sprchovým koutem, závěsným WC a umyvadlem. V pokojích jsou nové plovoucí podlahy a dveře. Dům je zateplen a napojen na všechny inženýrské sítě.

Z obývacího pokoje je vstup na prostornou, zastřešenou terasu (32 m2) a oplocenou zahradu (166 m) se zahradním domkem Za zahradou je Augšperský potok a volná, nezastavěná plocha. Zahrada je udržovaná, má část okrasnou i užitkovou, jsou v ní vysazeny sloupcovité ovocné stromy a keře.

Klidná lokalita, v obci ZŠ, MŠ. V těsné blízkosti les, rybníky a dětské hřiště. Dobrá dostupnost do centra Brna: autem 15 min, hromadnou dopravou 30 min, OC Campus Square 10 minut, Bystrc 10 minut

Průkaz energetické náročnosti je v průběhu zpracování.

Cena k jednání.

Právní servis v ceně.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu449039
Dispozice6+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha157
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.