Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej chaty, chalupy 4+1 • 895 m² bez realitkyProstřední Poříčí - Prostřední Poříčí, Jihomoravský kraj

Prostřední Poříčí - Prostřední Poříčí, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Cena1 460 000 Kč

Tato nemovitost již od 6 192 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji rekreační chalupu 4+1 v atraktivní lokalitě-obci Prostřední Poříčí, která se nachází v těsném sousedství vodní nádrže Křetínka. Objekt je postaven v klidné, okrajové části obce nad říčkou Křetínkou. Objekt je postavený nově(r.1991) a je věrnou kopií původní stavby, postavené ve starém stylu do tvaru "L". U původního objektu byla vzhledem k havarijnímu stavu provedena demolice. Nemovitost samostatně stojící, přízemní, nepodsklepená se sedlovou střechou a podkrovím. Svislé konstrukce zděné z cihel a tvárnic s izolací proti vodě. Krov sedlový dřevěný s krytinou pálená taška. Stropy dřevěné trámové s viditelnými trámy a s rovným podhledem. Okna a dveře dřevěné. Podlahy prkenné a keramická dlažba. Rozvody teplé a studené vody(nové r.2002), elektroinstalace světelná a motorová(část nová 2002). Topení lokální-stylová kachlová kamna s krbem a spaním, nový teplovzdušný krb s rozvody vzduchu do jednotlivých místností. Voda je přivedena z vlastní studny a čerpána do trubního systému pomocí čerpadla Darling. Kanalizace do septiku. Rekonstrukce WC a koupelny včetně zařizovacích předmětů v roce 2002, oprava střechy v r.2014. Chalupa má zastřešenou terasu v přízemí a krytou lodžii v podkroví. K dispozici je satelitní příjem.

Dispoziční řešení:

1 NP: zastřešená terasa, chodba ze schodištěm, velký obytný pokoj a kuchyň, nedokončený obytný pokoj, chodba, WC, koupelna.

Podkroví: pokoj, pokoj, půda, chodba se schodištěm, zastřešená lodžie.

Zastavěná plocha: 120 m2

Užitná plocha: 205 m2

K objektu je přistavěná dřevěná kůlna s pultovou střechou a novou živičnou krytinou-plocha cca 20 m2.Samostatný klenbový kamenný zemní sklep.

Přístup a příjezd po zpevněné a částečné zpevněné místní komunikaci s možností parkování na pozemku( 2-3 auta).

Pozemek vhodného tvaru-čtyřúhelník s jihozápadní orientací v rovině a v mírném svahu ve dvou výškových úrovních o celkové výměře 895 m2.

Na pozemku se nachází trvalé porosty: stříbrné smrky, jedle, borovice, tůje a ovocné dřeviny.

Inženýrské sítě: elektroinstalace, voda z vlastní studny, kanalizace do septiku, plyn na hranici pozemku-možnost napojeni.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu449067
Dispozice4+1
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha895
VybavenoČástečně
Typ budovyCihla

Vybíráte ?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.