Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 101 m² bez realitkyGenerála Šišky, Praha - Modřany

Generála Šišky, Praha - ModřanyVybaveno
Cena8 300 000 Kč

Tato nemovitost již od 35 200 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji krásný slunný byt 3+kk s terasou a romantickým výhledem na Modřanskou rokli. Byt o výměře 87,2 m2 s terasou 14,1 m2 se nachází ve 4. NP ze 4. K bytu náleží zděný sklep o výměře 3,1 m2 a garážové stání v suterénu domu. Dům je součástí rezidenčního areálu Tulipa Modřanská rokle, který s dětským hřištěm, oplocením a 24-hodinovou ostrahou nabízí bezpečné zázemí a klid pro rodiny s dětmi.

Součástí obývacího pokoje je kuchyňský kout s linkou na míru se všemi potřebným spotřebiči (lednička s mrazákem, myčka, mikrovlnná trouba), knihovna na míru. V ložnici je vestavěná skříň. Součástí bytu je dále dětský pokoj se skříní na míru, koupelna s vanou a WC, druhé samostatné WC, technické zázemí a pracovní kout. V chodbě je vestavěná skříň, botník a knihovna.

Cena je k jednání.

Areál se nachází v klidné části Prahy, v těsném sousedství Modřanské rokle a Kamýckého lesa, hned u domu (za protihlukovou stěnou) je tramvajová a autobusová zastávka Modřanská rokle. V docházkové vzdálenosti jsou dva supermarkety, poliklinika, pošta, a další. Jsou zde školky, školy, mezi nimi renomované alternativní školy jako ZŠ Angel s bilingvním programem, či The English International School Prague.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu449547
Dispozice3+kk
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
Užitná plocha101
VybavenoVybaveno
Podlaží4
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.