Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+1 • 51 m² bez realitkyKosmonautů, Karviná - Ráj, Moravskoslezský kraj

Rezervováno
Kosmonautů, Karviná - Ráj, Moravskoslezský krajČástečně vybaveno
Cena345 000 Kč

Tato nemovitost již od 1 463 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


SNÍŽENÍ KUPNÍ CENY Z 370.000,- KČ NA 345.000,- KČ

Insolvenční správce Mgr. Michal Machek nabízí k prodeji byt na adrese Kosmonautů 541/1, 734 01 Karviná - Ráj.

Byt č. 541/6 se nachází ve 2. nadzemním podlaží bytového panelového domu č. p. 539, 540, 541 s celkem 4mi nadzemními podlažími a jedním podzemním podlažím. V 1.PP objektu se nachází sklepní prostory, společné části domu, v 1. – 4. NP se nachází byty v počtu 12 na jeden vchod. Byt je umístěn na patře vpravo u schodiště, s dispozičním řešením 2+1 a obsahuje dva pokoje s balkonem, kuchyni, chodbu, koupelnu a WC. Orientace oken ložnice a kuchyně je na SZ do dvora, obývací pokoj na JV do ulice.

Podlahy tvoří převážně keram. dlažba, v pokojích plovoucí podlaha a původní parkety, vnitřní povrchy hladká omítka, keram. obklady koupelny a WC. Okna plastová, vnitřní dveře hladké, zárubně kovové. Koupelna je s umyvadlem a vanou, jádro kombinované. Kuchyně se standardní linkou a plynovým sporákem, v chodbě vestavěné skříně. Vytápění a ohřev TUV je centrální dálkové, elektroinstalace 230V.

Byt je v zachovalém stavu, po částečných opravách (kuch. linka, podlahy, obklady). Bytový dům (resp. sekce s vchodem č. p. 541) s předmětnou jednotkou je řadový koncový. Budova je podsklepena, se 4-mi nadzemními podlažími, bez výtahu. Stavba domu je s betonovými základy a izolací proti zemní vlhkosti, svislé nosné konstrukce železobetonové montované, střecha plochá s povlakovou krytinou, bleskosvod osazen. Stropy železobetonové, schodiště přímé ŽB s povrchem lino. Dům je napojen na veřejné rozvody vody, plynu, elektřiny, kanalizace, tepla. Bytový dům je po revitalizaci - výměna oken, zateplení, renovace balkónů, estetizace vchodu.

Celková podlahová plocha bytu je 51,00 m2, bez započtení sklepu o výměře cca 6,00 m2, a balkonu o výměře 1,65 m2.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu450207
Dispozice2+1
Podlaží2
Typ budovyPanel
Užitná plocha51
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.