Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 66 m² bez realitkyMeziboří, Brno - Jehnice, Jihomoravský kraj

Rezervováno
Meziboří, Brno - Jehnice, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné11 400 Kč

+ Poplatky za služby2 600 Kč


Plně z rekonstruovaný byt 3+kk o celkové míře 66m2 na krásném místě v obci Jehnice. Bytový komplex se nachází na vyvýšeném místě s výhledem do okolí. Obsahuje dva vchody po 4 bytových jednotkách. Byt se nachází ve 2. p. v cihlovém dvou podlažním domě, kde odpadá kročejový hluk, protože nad bytem je jen půda. Skvělá kombinace pro milovníky přírody, kteří chtějí mít i nadále rychlou dostupnost do města. Součástí bytu je sklep o rozloze 8m2. V budoucnu je možno využít i garáž/18m2/. Byt má svůj plynový kotel s dálkovým termostatem pro maximální efektivnost vytápění a tím ušetření financí za plyn. Po celém bytě je také použito diodové osvětlení pro úsporu za el.energii. Byt je dispozičně rozvržen: předsíň 6m2, koupelna 5,5m2, kuchyň a jídelna 16m2, ložnice 14m2 a obyvák 18m2, nebo ložnice 18m2 s kombinací gaučem pro vlastní pohodlí a dětským pokojem 14,5m2. V kuchyni a jídelně se nachází komplet značkové spotřebiče /el. třída A+++/ pro kvalitní vaření s velkým rokládacím jídelním stolem /160-200cm/ až pro 8 osob. V předsíni je velká zrcadlová šatní skříň, která slouží také jako botník. V koupelně je zakomponovaná velká asymetrická vana, která slouží i jako komfortní sprchový kout. Oba pokoje jsou vybavený dvoulůžkovými postelemi,(1x postel 180x200cm + s nastavitelnými rošty, s kvalitními matracemi s paměťovou pěnou, povlakem z Aloe Vera) a 1x postel 140cmx200cm + noční stolky. Lze dovybavit jeden z pokojů starším ale stále moderním nábytkem, případně odstranit aktuální nábytek. V okolí je občanská vybavenost /mateřská a základní škola v těsné blízkosti domu/, badmintonová hala, hřiště, restaurace, tenisové kurty, MHD 100m od domu – na zastávku Semilasso 12minut.

Cena nájmu je 11.400,-/ měsíc + záloha el.energie a plynu cca 2.000,-/ měsíc + cena za internet dle svého uvážení. Zálohy a internet si píše na sebe sám podnájemník.

Kauce je 20.000,- a platba jednoho nájmu dopředu.

Vhodné pro pár či rodinku na dlouhodobý pronájem. Domácí mazlíčkové bohužel nejsou povoleni. Velmi klidní a sympatičtí sousedé. Aktuálně byt do pronájmu od 1.12.2016, nejpozději od 1.1.2017.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu450535
Dispozice3+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha66
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.