Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu • 450 m² bez realitkyBravantice - Bravantice, Moravskoslezský kraj

Bravantice - Bravantice, Moravskoslezský krajVybaveno
Cena5 000 000 Kč

Tato nemovitost již od 21 205 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám rodinný dům se dvěma bytovými jednotkami v obci Bravantice (9 km od Ostravy, cca 3 km sjezd na D1). Každá bytová jednotka má samostatný vchod.

Spodní bytová jednotka: 4+1, obývací pokoj situovaný na jižní stranu 27 m2 s výstupem na terasu o velikosti 14 m2 a následným výstupem do zahrady (z terasy možnost vytvoření zimní zahrady), 3 pokoje (12 m2, 12 m2, 17 m2), plně zařízená kuchyň 11 m2 (délka kuchyň. linky 7,5 m), vedle kuchyně spíž 3 m2. Koupelna 3,5 m2 (umyvadlo, sprchový kout). Středem bytu vede spojovací chodba (7,5x2 m) s mramorovou podlahou k jednotlivým místnostem, na chodbě prostorná vestavná skříň a odkládací stěna (z chodby je také možný přístup na schodiště vedoucí do sklepů a horní bytové jednotky). Podlahy obývacího pokoje, kuchyně a jednoho pokoje jsou opatřeny vinylovou krytinou, v ostatních pokojích jsou koberce.

Horní bytová jednotka: 4+kk+2 menší místnosti (5 a 7 m2 … pracovna, šicí stroj), vstup do bytu je přes prostorné otevřené schodiště na chodbu, kde se nachází vestavná skříň a odkládací stěna (13 m2). Prostorná místnost obývacího pokoje, jídelny a kuchyně (43 m2) je rovněž situována na jižní stranu s výstupem na balkon 7 m2 (délka kuchyň. linky 8 m). Vedle kuchyně se nachází spíž (3 m2). 3 pokoje (13 m2, 11,5 m2, 19 m2). V jednom pokoji je ponechán nábytek z důvodu výroby na mír, v dalším jsou vestavné skříně. Kromě kuchyně, kde je plovoucí podlaha, jsou všechny pokoje opatřeny koberci. Výhledy přes střechu jsou řešeny 5-ti vikýři). Koupelna 9 m2 (2 umyvadla, vana, sprchový kout).

Z horního bytu vstup na prostornou půdu (55 m2), kde je zabudován bojler jako příprava pro možnost solárního ohřevu. Podlaha na celé půdě je z hoblovaných falcovaných fošní. Jsou zde i TV antény a přístup ke komínu.

Mezi dolním a horním bytem je dvojitý strop z důvodu odhlučnění a izolace.

Celý dům je podsklepen. Je zde garáž (16 m2), chodba (7x1,2 m), ze které jsou vstupy do prádelny (32 m2), kotelny se skladem paliva (25 m2), a dalších dvou místností (6,5 m2, 10 m2). Ze sklepa jsou samostatné výstupy do obou bytových jednotek.

V objektu možnost vytápění zemním plynem nebo novým automatickým kotlem na tuhá paliva s podavačem. Každý byt má vlastní kotel na topení zemním plynem. Odvod spalin z kotle na tuhá paliva nově vyvložkovaným komínem. Na rozvodu vody pro horní byt je namontován číselník pro zjišťování spotřeby.

Nadzemní základy domu jsou z přesně tesané žuly včetně komínu o dvou kouřovodech na jižní straně (možnost výstavby krbu v obou bytových jednotkách).

Pod terasou u dolního bytu je místnost (14 m2) s krbem a přístupem ze zahrady. V případě nenáročné rekonstrukce bazénu možnost vybudovat dveře z prádelny přes místnost pod terasou k bazénu a tento tak využívat celoročně.

Krytina Bramac hnědé barvy.

Fasáda celého domu je opařena odvětrávacím izolačním systémem a lamelami Vinyl Siding.

Celková výměra pozemku včetně domu činí 1883 m2.

Na tomto pozemku se kromě domu nachází:

- zabudovaný bazén před rekonstrukcí (5,1 x 8,5 m)

- velký průchozí polykarbonátový skleník (4x9 m)

- zděná garáž pro osobní auto (3,1x5,7 m), opravárenský kanál + udírna

- zděná garáž pro nákladní auto (3,8x8,4 m)

- zděná dílna (17 m2) + další zděná místnost (13 m2)

- dřevěná stavba s betonovou podlahou (44 m2)

- posezení s krbem (11 m2)

- venkovní WC

- zahrada k pěstování zeleniny (50 m2)

Obě garáže mají dálkově ovládaná vrata, menší sekční a větší rolovací vrata.

Nad celou zděnou částí je přístupný rozlehlý půdní prostor (84 m2).

Dům je bez dluhů, nezatížený hypotékou.

kontaktní telefon: 733112517

Vážení makléři, šetřete své náklady a můj čas, nevolejte!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu451845
DispoziceOstatní
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha450
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.