Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 78 m² bez realitkyTaussigova, Praha - Kobylisy

Rezervováno
Taussigova, Praha - KobylisyVybaveno
Měsíční nájemné10 500 Kč

+ Poplatky za služby5 500 Kč


Byt 3+1 s nejhezčím výhledem v Praze! Zde virtuální prohlídka: https://youtu.be/IfiImPVpnkk

Pronajmeme prostorný byt (78 m2) v 7. patře panelového domu v klidné lokalitě na sídlišti u Ďáblického háje (1 min) a metra Ládví (3 min) – ulice Taussigova. V bytě se nachází tři pokoje o velikosti 3 x 6 m, 3 x 3 m a 2,7 x 4 m (+ kuchyň má 2,5 x 4 m). Ve všech je obrovské okno s krásným výhledem na zeleň. Největší pokoj má dokonce balkón přes celou svou šířku. Tento pokoj je částečně průchozí – do kuchyně je možné jít buď přes něj, nebo přes koupelnu. Je tedy možné ho uzavřít šoupacími dveřmi. Ve dvou pokojích je starší koberec, v ostatních částech bytu starší lino. Záchod je samostatný. Je možné využívat společné prostory domu – balkón na chodbě a místnost na uschování kola.

V okolí je možnost sportovních aktivit (Ďáblický háj, areál Šutka, hřiště, koupaliště atd.), supermarkety a další obchody. Výborné je spojení do centra (12 min na Muzeum) – v blízkosti zastávka metra (C - Ládví), tramvaje i autobusu.

Byt je částečně zařízen – tři postele, sedací souprava, ve všech pokojích prostorné vestavěné skříně (nejmenší pokoj ji má na chodbě naproti), židle, police, lednice s mrazákem, pračka a sporák (nyní zařizujeme). Topí se ústředním topením. Je možné se s majiteli domluvit na úpravách bytu, jejichž cena by byla odečtena z nájmu.

Maximální počet nájemníků je 3, nechceme žádná domácí zvířata a v prostorách bytu a domu je zakázáno kouřit. Je nutné dodržovat noční klid. Jedná se o družstevní byt.

Nájem je 10 500 Kč a zúčtovatelné poplatky činí 5 500kč (4 600 Kč je poplatek družstvu, teplo a voda; 900 Kč jde na elektřinu a plyn). Záloha je jeden měsíční nájem (10 500 Kč). Pronájem je přímo od majitele – neplatí se provize RK.

Byt je volný ihned.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu451982
Dispozice3+1
Podlaží7
Typ budovyPanel
Užitná plocha78
VybavenoVybaveno
VlastnictvíDružstevní
PENBE - Nehospodárná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.