Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 77 m² bez realitkyTočitá, Praha - Krč

Točitá, Praha - KrčČástečně vybaveno
Cena4 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 19 084 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodáme světlý a vzdušný byt 3+kk o ploše 77 m2 na Praze 4, v klidné lokalitě nedaleko metra Budějovická. K bytu patří lodžie (6,9 m2) a sklepní kóje (4,1 m2), které nejsou započítány do uvedené plochy bytu. Byt se nachází v panelovém domě v 5. nadzemním podlaží ze sedmi. V domě je pouze 12 bytů. Je zde nově zrekonstruovaný výtah a přístup k bytu je bezbariérový. Byt je v osobním vlastnictví, v r. 2009 byl kompletně zrekonstruován, je dispozičně velmi dobře řešen a šikovně orientován jih - sever. Podlaha v bytě je laminátová plovoucí - kromě předsíně, WC, koupelny, kuchyňského koutu a lodžie, kde je dlažba. Topení je ústřední s kotlem v domě.

Předsíň a chodba (dohromady 14,6 m2) je vybavena vestavnou skříní uzpůsobenou pro umístění základny robotického vysavače. Na opačném konci chodby u dveří do ložnice je vybudována vestavná šatna. Vestavné skříně jsou součástí prodeje. Vstupní dveře do bytu jsou bezpečnostní.

Kuchyňský kout (5,7 m2) je vybaven kuchyňskou linkou s kvalitními vestavnými spotřebiči BOSCH (plynový sporák s digestoří, horkovzdušná trouba, tichá myčka nádobí /šíře 60 cm na 13 sad nádobí/, lednička a mrazák), je zde místo i pro mikrovlnnou troubu. Na kuchyňskou linku navazuje na míru vestavěná skříň, využitelná např. jako knihovna. Kompletní kuchyňská linka včetně spotřebičů a vestavěná knihovna je součástí prodeje.

V obývacím pokoji (25,4 m2) najdete na míru upravenou obývákovou stěnou EXPEDIT z IKEA - tato může v bytě zůstat, dle přání nového majitele. Z obývacího pokoje je vstup na lodžii (6,9 m2) orientovanou na jih s neomezeným výhledem do dálky. Díky lodžii nesvítí v létě slunce přímo do oken. Všechna okna v bytě jsou vybavena žaluziemi.

Ložnice (14,3 m2) je orientována na sever, což poskytuje příjemný chlad na spaní v létě. Ráno také nesvítí slunce do oken. Řada bílých skříněk napevno přidělaných ke zdi může v bytě dle přání nového majitele zůstat. Ložnice je neprůchozí. Díky vsazení domu do svahu se výhled na severní stranu jeví pocitově jako z 2. nadzemního podlaží.

Pokoj (12,7 m2) je orientován také na sever. Pokoj je neprůchozí.

Koupelna (3,5 m2) je vybavena vanou, umývadlem a přípojkou na pračku.

WC (0,9 m2) je samostatné, standardní se splachovacím systémem GEBERIT ukrytém ve zdi.

Prostorná a suchá sklepní kóje (4,1 m2) se nachází v přízemí.

Točitá ulice, ve které dům stojí, je velmi klidná, s minimálním dopravním ruchem. Dopravní dostupnost městskou dopravou je zajištěna autobusy 124 a 205 ze zastávky Na planině - ta je vzdálena cca. 5 minut chůze od domu. Na metro Budějovická trvá cesta 5 minut. Přímo v Točité ulici jsou 2 mateřské školky, další 3 nedaleko. Za domem se nachází ZŠ Na planině s gymnáziem. Dětský lékař v Roškotově ulici, lékař pro dospělé v areálu SOU a SŠT Zelený Pruh. Večerka Žabka, Albert a drogerie dm 7 minut chůze. Obchody BILLA, Lidl, bankomaty, pobočky bank a mnoho dalšího naleznete na metru Budějovická.

Cena zahrnuje nejen veškerý právní servis, který obstaráme my, ale zahrnuje také 4% daň z nabytí nemovitosti (kterou je jinak nově od 1. 11. 2016 povinnen zaplatit státu kupující).

Více detailních informací naleznete na naší soukromé webové stránce: http://tocita.unas.cz

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu452160
Dispozice3+kk
Podlaží5
Typ budovyPanel
Užitná plocha77
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.