Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 74 m² bez realitkyV Bažantnici, Kladno - Kročehlavy, Středočeský kraj

V Bažantnici, Kladno - Kročehlavy, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena2 190 000 Kč

Tato nemovitost již od 9 288 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám byt v Kladně Kročehlavech u Oázy. Osobní vlastnictví, 3+1 s lodžií a sklepem v panelovém domě, 74 m2. Dům je zateplen, nová fasáda, plastová okna, stoupačky. Byt po částečné rekonstrukci. Koupelna s rohovou vanou Ravak, nové obklady a dlažba, koupelnový nábytek, plovoucí podlahy ve všech místnostech, v kuchyni kvalitní PVC - imitace dlažba, vestavěná rohová kuchyňská linka v barvě třešeň s vestavnými spotřebiči (trouba, sporák, digestoř, myčka). Prostorný pěkný byt ve zvýšeném přízemí. Lodžie má mříž. Z obývacího pokoje a kuchyně je výhled do lesa. Koupaliště 3 min., cyklostezka, veškerá občanská dostupnost. Lékaři, pošta, školy, obchody atd.. Klidné a pěkné místo.

Byt prodávám výhradně s převzetím hypotéky 4754,- Kč /měsíčně + doplatek 1.290.000,- Kč (více informací do zpráv či osobně vážnému zájemci).

Prosím, aby mě nekontaktovali realitní makléři ani jiní zprostředkovatelé. Jsem přímá majitelka nemovitosti a jednám výhradně s vážným přímým zájemcem. Na prodej nespěchám, o ceně nesmlouvám. Děkuji.

Fota zašlu vážným zájemcům do emailu, prohlídka možná kdykoli po dohodě. Možno i na investici, nájemníci t.č. zajištěni (nájem 13000,- měs), ale není podmínkou.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu452470
Dispozice3+1
Podlaží1
Typ budovyPanel
Užitná plocha74
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.