Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 78 m² bez realitkySmetanova, Jinočany - Jinočany, Středočeský kraj

Rezervováno
Smetanova, Jinočany - Jinočany, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena3 800 000 Kč

Tato nemovitost již od 16 301 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Nabízím k prodeji byt v novém cihlovém viladomě ( 10 bytů ) o dispozici 3+kk , v osobním vlastnictví s celkovou užitnou plochou 77,92m2, v klidné a výborně vybavené obci Jinočany na hranici Prahy. Dům byl zkolaudován v říjnu 2014 .Obytná plocha o celkové rozloze 73,69 m2: pokoj s kuchyňským koutem 27,7m2 ,pokoj 13,80m2, ložnice v podkroví 21,13m2 ( s francouzkým oknem ). Součástí bytu je i prostorná komora o rozloze 3,98m2 a baklón o rozloze 4,23 m2 . Byt je ve 3 a 4 NP . V bytě je kuchyňská linka s indukční deskou , horkovzdušnou troubou, lednicí a myčkou. K bytu náleží 1 parkovací místo přímo před vchodem do domu. Byt se nachází v klidné části obce v bezprostřední blízkosti autobusové zastávky (4min pěšky) přímý spoj na metro Zličín, Luka nebo Nemocnice Motol, i vlakové stanice směr Smíchovské nádraží (10min pěšky). V obci je veškerá občanská vybavenost- pošta, obchod, mateřská školka, základní škola, zdravotní středisko, lékárna, restaurace, fotbalové hřiště a sportoviště. Pohodlný dojezd do Prahy zajištuje velké množství přímých spojů s krátkými intervaly – Smíchovské nádraží 20 minut vlakem, metro Zličín 8 minut autobusem, metro Luka 25 minut busem, metro Nemocnice Motol 45 minut busem.

Vytápění bytu je zajištěno přímotopy řízenými termostatem , ohřev TUV elektrickým bojlerem. Byt je zařazen do nejlevnějšího tarifu el. Energie D 45d

Cena 3 800 000.

Doprava -  Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus,

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu452716
Dispozice3+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Plocha78
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBB

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.