Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 60 m² bez realitkyKaráskovo náměstí, Brno - Židenice, Jihomoravský kraj

Karáskovo náměstí, Brno - Židenice, Jihomoravský krajMHD 4 minuty pěšky • Vybaveno
Měsíční nájemné18 000 Kč

+ Poplatky za služby1 700 Kč
+ Poplatky za energie4 300 Kč
+ Vratná kauce16 000 Kč


Slunečný byt v pěkném činžovním domě s výhledem do zeleně parku na Karáskově náměstí.

Nově rekonstruovaný a stylově vybavený byt je ideální pro mladý pár nebo rodinu s jedním nebo dvěma dětmi. K nastěhování ihned.

Obývací pokoj propojený s kuchyní má atmosféru Londýnské city. Z pohodlného gauče můžete koukat na televizi nebo jej rozložit pro případnou návštěvu. Kuchyně je vybavena elegantní retro lednicí, myčkou, plynovým vařičem a elektrickou troubou kombinovanou s mikrovlnkou. Z oken je výhled do parku s dětským hřištěm a květinovými záhony. Velká ložnice disponuje manželskou postelí, obrovskou skříní se zrcadlem, elegantními toaletními stolky s lampičkami, psacím stolem, křeslem i knihovnou. Dětský pokoj/pracovna má aktuálně 1 postel (možnost vyměnit za dvojpatrovku), 1 (nebo 2) psací stolky, skříň, komodu a rozkládací křeslo/futon. Z dětského pokoje je přístup do komůrku, kde je možné uložit sušák na prádlo, žehlící prkno, vysavač a další potřebnosti. V předsíni je stylový vestavěný věšák pro odložení kabátu, tašek a venkovní obuvi.

Koupelna s moderním sprchovým koutem má krásnou stylovou dlažbu, která se opakuje i v odděleném WC. Obývací prostor s kuchyní má moderní vinylovou podlahu, v pokojích jsou původní parkety.

V každé místnosti jsou individuálně nastavitelná topná tělesa, topí se plynem.

Měsíční pronájem činí 16.000 a zálohy na služby a energie jsou 6.000 Kč. Majitelé požadují peněžní jistotu (vratnou kauci) ve výši jednoho měsíčního nájmu.

NEMÁME ZÁJEM O SPOLUPRÁCI S RK!

Sunny apartment with a view of the greenery.

The newly renovated and stylishly furnished apartment is ideal for a young couple or a family with one or two children.

The living room is connected to the kitchen has the atmosphere of the city of London. You can watch TV from the comfortable couch or unfold it for a visit overnight. The kitchen is equipped with an elegant retro refrigerator, a dishwasher, a gas stove and an electric oven combined with a microwave. The windows overlook the park with a children's playground and flower beds. The large bedroom has a double bed, a huge wardrobe with a mirror, elegant dressing tables with lamps, a desk, an armchair and a bookcase. The children's room/study currently has 1 bed (possibility of changing to a bunk bed), 1 (or 2) desks, wardrobe, chest of drawers and sofa bed/futon. From the children's room there is access to a closet where you can store a clothes dryer, ironing board, vacuum cleaner and other necessities. In the hall there is a stylish built-in hanger for storing coats, bags and outdoor shoes.

The bathroom with a modern shower corner has a beautiful, stylish tile. The main room and kitchen has a modern vinyl floor, the bed-rooms have original parquet floors.

The monthly rent is 16,000 CZK and deposit for services and energy are 7,000 CZK. The owners require a refundable deposit in the amount of one month's rent.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu453085
Dispozice3+kk
Dostupné od30. 6. 2023
Podlaží2
Typ budovyCihla
Stáří30 - 50 let
ProvedeníStandardní
Užitná plocha60
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBE - Nehospodárná
RekonstrukceInteriér

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete

MHDMošnova
🚶 376 m (5 min)
PoštaBrno 15
🚶 163 m (2 min)
ObchodBrněnka
🚶 389 m (5 min)
BankaFio banka
🚶 547 m (7 min)
RestauraceHostinec U Ferdinanda
🚶 21 m (0 min)
LékárnaLékárna Gajdošova
🚶 469 m (6 min)
ŠkolaMŠ speciální, ZŠ speciální a Praktická škola Elpis
🚶 571 m (7 min)
Mateřská školaMateřská škola Kamenačky
🚘 1 933 m (5 min)
SportovištěSport Club
🚶 658 m (8 min)
Hřiště
🚶 181 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.