Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem nebytového prostoru • 20 m² bez realitkyKotlářská, Brno - Veveří, Jihomoravský kraj

Kotlářská, Brno - Veveří, Jihomoravský kraj
Měsíční nájemné6 500 Kč

+ Poplatky za služby1 500 Kč


Nabízím k pod-pronájmu nebytový prostor o rozloze 20 m2 v zadní části obchodu s potravinami. Momentálně je prostor zařízen jako kancelář a po dohodě lze odkoupit část či celé zařízení od původního nájemníka. Provoz je kolaudován jako prodejna potravin. Možnost propagace živnosti na venkovní světelné tabuli, plotu a výloze provozovny. V přední části se nachází obchod s trvanlivými potravinami. Prostor se nachází ve sklepní části činžovního domu. Vratná kauce 10.000,- Vyúčtování energie a vody jednou ročně. Místo je volné od 1.3.17 ale lze se dohodnout na dřívějším termínu. Případní zájemci kontaktovat 725 512 549. Možnost prohlídky Po - Pá od 9 -17 v době otevřené prodejny.

Offering a sub-lease with 20 square meters in back section of grocery shop. Sections are separated, whole parlor is located in cellar part of the house. Possibility to advertise on lightboard, fences and shop window. Deposit returned at end of contract is 10.000. Available since 1.3.17 but can be arranged earlier. Currently with furniture and setup as office. Possibility to buy the furniture or parts of it from owner. Energies and water will be charged only once a year. If interested call 725 512 549 or stop by during workweek between 9 - 17.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu456524
DispoziceOstatní
VlastnictvíOsobní
Plocha nebytového prostoru20
VybavenoNevybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.