Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu • 293 m² bez realitkyPísek - Písek u Jablunkova, Moravskoslezský kraj

Písek - Písek u Jablunkova, Moravskoslezský kraj
Cena2 200 000 Kč

Tato nemovitost již od 9 330 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím na prodej rozestavěný rodinný dům v klidné části obce Písek u Jablunkova s krásnou přírodou. Dům má dvě nadzemní podlaží, je částečně podsklepen. V 1.NP jsou 3 pokoje, kuchyň, koupelna, prádelna, WC a dvougaráž, v II. NP se nachází 5 pokojů, kuchyň, koupelna a WC. V domě jsou hotové rozvody elektřiny, rozvody vody, rozvody odpadů, plastová okna, střešní krytina. Na rozlehlém pozemku 2000 m2 , za domem se nachází jezírko a studna. Dům je možno řešit jako dvougenerační či penzion. Celkem zastavěna plocha 350m2, obytná 293m2.

I offer to sell unfinished house in a quiet village Pisek u Jablunkova with beautiful nature. The house has two floors, has a partial basement. On the first floor are three bedrooms, kitchen, bathroom, laundry, toilet and two garage. On the second floor there are five bedrooms, kitchen, bathroom and toilet. The house is finished power lines, water, waste distributions, windows, roofing. On the extensive parcel 2000 m2behind the house is a lake and well. The house can be solved as a duplex or pension. Total built up area of 350 square meters, 293 square meters living.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu456543
DispoziceOstatní
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha293
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.