Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej chaty, chalupy • 34 m² bez realitkyBrno - Medlánky, Jihomoravský kraj

Brno - Medlánky, Jihomoravský kraj
Cena120 000 Kč

Tato nemovitost již od 544 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,49 %.


Chatka se nachází v jihozápadní části Medlánek, poblíž hranice s s k.ú. Komín a Královo Pole, v ochranném pásmu Přírodní památky Medlánecké kopce. Chatka je postavena na pozemku ve vlastnictví obce, ten je společně s okolním pozemkem majiteli chatky přednostně pronajímán. Aktuální nájemní smlouva je uzavřena do 1. 4. 2017, s novým majitelem bude prodloužena. Jedná se o nepodsklepenou jednopodlažní chatku s pultovou střechou. Na okolním pozemku se nachází skleník, pařeniště a dřevěná kůlna na nářadí. Není možné napojení na veřejný vodovod, veřejnou kanalizaci, rozvod elektřiny a plynu, není ani vlastní studna. Přes pozemek vede vedení VVN s ochranným pásmem. Zastávka MHD 880 m od objektu. Přístup po zpevněné komunikaci ulice Purkyňova, možné dojet autem. Chatka byla postavena v roce 1967.

Chatka je prodávána v rámci insolvenčního řízení vedeného u Krajského soudu v Brně pod sp. zn. KSBR 29 INS 2114/2013. Vzhledem ke skutečnosti, že se stavba nachází na obecním pozemku, svědčí obci předkupní právo ve smyslu ust. § 3056 občanského zákoníku – insolvenční správce je tedy povinen po skončení inzerce kontaktovat vlastníka pozemku se sdělením nejvyšší nabídky a vlastník pozemku má přednostní právo stavbu za tuto cenu stavbu koupit. Cena byla stanovena znalecký posudkem (na požádání je možné jej zaslat na email), chatka bude prodána zájemci, který učiní nabídku nejvyšší (s respektováním předkupního práva).

Společná prohlídka pro všechny zájemce se bude konat dne 24. 1. 2017 ve 14.00 hod., jiný termín není možný.

Podmínky prodeje:

 výchozí kupní cena je stanovena znaleckým posudkem ve výši 120.000,- Kč

 majetek bude prodán nejvýhodnější nabídce

 majetek bude zpeněžován přímým prodejem mimo dražbu

 insolvenční správce si vyhrazuje právo změnit podmínky prodeje nebo odmítnout všechny nabídky

 kupní cena musí být uhrazena nejpozději při podpisu kupní smlouvy

 prodávající není plátcem DPH

 veškeré náklady spojené s prodejem a vkladem do katastru nemovitostí (správní poplatek, daň z nabytí nemovitosti apod.) hradí kupující

 nemovitost je prodávána ve stavu, jak stojí a leží, správce neodpovídá za žádné její vady

Nabídky je možné podávat elektronicky na uvedený email, nebo poštou na adresu JUDr. Bohumíra Kestlová, Údolní 65, 602 00 Brno. Lhůta pro podávání nabídek je stanovena do 31. 1. 2017.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu456776
DispoziceOstatní
VlastnictvíOsobní
Plocha34
VybavenoNevybaveno
Typ budovyCihla

Vybíráte ?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.