Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 46 m² bez realitkyNad Paloučkem, Beroun - Beroun, Středočeský kraj

Rezervováno
Nad Paloučkem, Beroun - Beroun, Středočeský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné9 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Pronajmu částečně zařízený byt v Berouně. V bytě je funkční kuchyň s vybavením, postel s ložním prádlem. Byt je v tiché lokalitě kousek od přírody a sportovního centra EDEN. Byt se nachází v druhém patře čtyřpodlažního objektu a je ze všech stran obklopen sousedy: Výhodné na vytápění. V okolí je nově postavená čtvrť rodinných domů. Byt je v pěší dostupnosti na autobusovou linku Praha Nové Butovice - Beroun. Beroun je z Prahy také dostupný linkou S7 z Prahy hlavního nádraží. Výborná dostupnost na letiště. Byt i dům je nekuřácký, domácí zvířata jsou povolena, ovšem nesmí obtěžovat sousedy a okolí hlukem či nečistotou.

V pěší dostupnosti také dostupná samoobsluha Penny Market a místní vietnamská večerka.

For rent: Partially furnished flat in Beroun. In flat is fully equipped kitchen and bedroom with sheets. The flat is located in quiet area near nature and sport centre EDEN with minigolf course. The flat is in newly built area of Beroun. The flat is in walking distance to bus line Praha Nove Butovice - Beroun. You can also get to Beroun by S7 line from Praha Hlavni nadrazi. Excellent connection to airport in Prague. The flat and house are strictly non smoking. Pets are welcome as long as they do not disturb the neighbors by noise, smell or dirt. In walking distance from flat is also Penny market. Foreigners welcome as long as I can understand them (English, German, Czech)

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu456781
Dispozice2+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha46
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.