Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej pozemku • 1114 m² bez realitkyKoněprusy - Koněprusy, Středočeský kraj

Koněprusy - Koněprusy, Středočeský kraj
Cena1 800 000 Kč

Tato nemovitost již od 8 077 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,39 %.


Nabízím k prodeji stavební pozemek v obci Koněprusy ve Středočeském kraji. Obec je vzdálena 5 km od Berouna, cca 20 minut autem od okraje Prahy (Zličín). Pozemek má rozlohu 1114 m2, je zčásti oplocen, k hranici pozemku je přiveden plyn, elektřina (vybudována kaplička na hranici pozemku), přívod vody a stejně tak i odpad. V případě zájmu je na pozemku v hloubce 8 metrů i pramen vody.

Pozemek se nachází v klidné části obce, v podstatě na jeho okraji, navazuje na stávající zástavbu v obci. Po značné části obvodu pozemku jsou vzrostlé stromy, jež zaručují soukromí. K pozemku je zajištěn příjezd po nové cestě - viz poslední foto.

Cena je konečná, obsahuje poplatky spojené s převodem jako je vypracování smluvní dokumentace, advokátní úschovu peněz a podání na katastr nemovitostí. Cena 1.616,- Kč/m2.

V případě dotazů se na mne neváhejte obrátit. Realitní kanceláře a jiní zprostředkovatelé volejte, prosím, pouze v případě, že máte případného zájemce, cena je však konečná.

Pozemek, stavební, Středočeský kraj, nedaleko Beroun, Koněprusy, Tetín, Králův Dvůr, Srbsko, Karlštejn, Zdice.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu457861
VlastnictvíOsobní
Plocha1 114

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.