Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+kk • 41 m² bez realitkyDoktora Edvarda Beneše, Neratovice - Neratovice, Středočeský kraj

Rezervováno
Doktora Edvarda Beneše, Neratovice - Neratovice, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena1 350 000 Kč

Tato nemovitost již od 5 725 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji slunný zrekonstruovaný družstevní byt v klidném domě, který je částečně zařízen. Adresa Neratovice, Dr. E. Beneše. Byt o velikosti 41m2 s dispozicí 2+kk. Umístěn v prvním patře panelového domu směrem do vnitrobloku se vzrostlou zelení. Koupelna je vybavena rohovým umyvadlem a atypickou vanou RAVAK s plochým dnem, která je dimenzována i jako sprcha. Sprchová hadice je řešena podmítkovou baterií. Součástí koupelny je rohová skříňka, integrovaný šuplík s poličkou, záchod Geberit a pračka AEG. V ložnici a chodbě je položena kvalitní plovoucí podlaha, v obývacím pokoji koberec a v kuchyni dlažba. Přes délku chodby je umístěna vestavná skříň Komandor, dveře a zárubně bílé barvy od firmy Sapeli. Obývací pokoj je propojen s kuchyní a oddělený barem. Kuchyňská linka je vybavena vestavnou lednicí, digestoří, sklokeramickou deskou a troubou od firmy Fagor. Součástí bytu jsou i barové židle, sedací souprava, obývací stěna a konferenční stolek. V bytě jsou plastová okna a plastové parapety. K bytu náleží vnější komora o velikosti 2m2 a sklepní kóje. Dům je zateplen, nově provedena vnitřní výmalba, nový výtah a nedávno proběhla výměna domovních zvonků. K dispozici je v přízemí domů prostorná kolárna. Jedná se o dobře prosperující družstvo bez větších závazků.

Byt je ihned k dispozici, rychle a solidní jednání sleva.

V docházkové vzdálenosti je obchod (3min), zastávka autobusu (2min), školka (3min), Zdravotní středisko (3min), zastávka vlaku (15min).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu457988
Dispozice2+kk
Podlaží1
Typ budovyPanel
Užitná plocha41
VybavenoČástečně
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.