Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Pozemek

Zobrazit všechny nabídky

Prodej pozemku • 2839 m² bez realitkyKersko, Hradištko - Hradištko u Sadské, Středočeský kraj

Kersko, Hradištko - Hradištko u Sadské, Středočeský kraj
Cena1 960 000 Kč

Tato nemovitost již od 8 312 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám pozemek o rozloze 2 839 m2 v srdci Kerska. Jedná o oblíbenou rekreační oblast známou z filmu Bohumila Hrabala – Slavnosti sněženek. Pozemek je veden jako lesní pozemek a dle platné vyhlášky lze pro potřeby stavby z lesního fondu vyjmout až 1/2 celkové plochy pozemku, jehož rozloha je více než 2 800 m2. Platný územní plán povoluje stavbu chaty nebo rodinného domu.

Pozemek je dobře přístupný a je v klidné oblasti mimo hlavní silnici. Parcela je rohová – jednu stranu odděluje lesní cesta, druhou louka, další dvě sousedí s okolními lesními pozemky. Pozemek je kompletně oplocený (pletivo) a má novou elektrickou přípojku 380V. Na pozemku lze vybudovat studnu, žumpu i čističku. V obci je schválen záměr výstavby obecního vodovodu a kanalizace s možností napojení na pozemek. Ideální investice pro uložení peněz.

Pozemek najdete při odbočení z hlavní silnice na Alej č. 7, na konci doprava a pak rovně až k louce. Parcelní číslo dle KN je 1023/1, k. ú. Hradištko u Sadské [647519]. http://vdp.cuzk.cz/vdp/ruian/parcely/1871004208

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu458092
VlastnictvíOsobní
Plocha 2 839

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.