Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 4+kk • 109 m² bez realitkyTisová, Holubice - Kozinec, Středočeský kraj

Tisová, Holubice - Kozinec, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena4 290 000 Kč

Tato nemovitost již od 18 194 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Novostavba řadového rodinného domu 4kk v obci Holubice - Kozinec, 15 km od stanice metra Bořislavka.

V přízemí domu se nachází předsíň s toaletou, dále prostorný obývací pokoj (43 m2) s kuchyňským koutem a vstup na terasu. V prvním patře domu najdete ložnici, dva dětské pokoje a koupelnu s toaletou. Součástí prodeje je kuchyňská linka s vestavnými spotřebiči, vestavné skříně, koupelnový nábytek, zahradní pergola, venkovní krb a zahradní domek. K domu náleží oplocená zahrada o rozloze 365 m2 a parkovací stání před domem. Dům je situován na jih a je velmi slunný.

Na podlahách je plovoucí podlaha, v koupelnách dlažba. Inženýrské sítě - elektřina, vodovod, kanalizace, vytápění elektrickým kotlem. Nízké náklady na elektřinu (2200 Kč/měsíc).

Dům se nachází v nově vystavěné části obce, zvané Holubí Háj. V rámci projektu zde byla postavena mateřská škola a obchod. Nedaleko domu je na tento rok plánována výstavba komplexu, který bude obsahovat obchod, kulturní dům, drogerii, poštu, aj.

Autobusová zastávka MHD se nachází cca 8 min pěšky od domu. Autobusové spojení na Bořislavku trvá přibližně 25 minut. Spojení do Kralup nad Vltavou v opačném směru trvá cca 10 min.

Obec se nachází nedaleko známého výletního místa, zříceniny hradu Okoř. Od domu je krásný výhled na horu Říp a České středohoří. Letiště Václava Havla je vzdálené cca 15 min jízdy autem přes městský okruh. Klid obce to však nijak nenarušuje, letecké koridory vedou mimo katastr obce.

V obci dále naleznete obecní úřad, ordinaci obvodního a dětského lékaře, restauraci, vinárnu, fotbalové a víceúčelové hřiště, několik dětských hřišť, stáj, aj. Obec organizuje řadu společenských akcí typu plesy, karneval, pálení čarodějnic, pohádkový les pro děti, Halloween, bazárek dětského oblečení aj.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu459080
Dispozice4+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha109
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.