Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 2+kk • 45 m² bez realitkyNa Vrších, Jaroměř - Jaroměř, Královéhradecký kraj

Na Vrších, Jaroměř - Jaroměř, Královéhradecký kraj
Cena1 290 000 Kč

Tato nemovitost již od 5 471 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Krásný pozemek ke koupi současně i s menším zděným domečkem.

Celková rozloha pozemku 2703m2 nabízí dostatek životního prostou nejen pro děti, rodiny s dětmi, bazén, dětské atrakce, grilování, výběh pro všechny domácí mazlíčky, ale díky velmi úrodné půdě s vysokou bonitou, také pro pěstování různých druhů rostlin. Velká úrodnost a dostatek vody zaručuje také částečnou návratnost investice v podobě vlastních vypěstovaných zdravých potravin a ušetřených nákladů za jídlo. Pozemek v dnešní době produkuje stovky kilogramů zdravého, chemicky neupravovaného bio-ovoce. Stejným způsobem, například chovem dvou až tří oveček lze snadno řešit pravidelné spásání travního porostu a tím zároveň získat každý rok dostatek zdravého masa pro svou spotřebu, případně také k dalšímu prodeji pro své známé. Tento pozemek je nejen potencionálním stavebním pozemkem, jelikož má vyjmuto ze zemědělského fondu 185m2, ale zároveň svou úrodností může vydělávat úspory na nákladech za potraviny. Jelikož se jedná o dobře situovaný, jižní, prosluněný pozemek, je možnost pořídit si časem také solární kolektory, což přinese další významné úspory energie.

Lokalita: Jaroměř, Na Vrších. Klidné místo v obytné zóně, ale zároveň také nedaleko centra, což je výhodou. Velmi úrodná půda na pozemku. Možnost pěstování různých druhů plodin i okrasných rostlin po celé ploše pozemku.

Stávající malý zděný domeček nabízí možnost rekonstrukce a po té trvalé užívání domečku. V podsklepení domečku je možné vytvořit sklad potravin nebo spíž. V podsklepení se nachází příprava vrtu pro domácí vodárnu, která zajisti dostatek užitkové vody pro provoz domečku i pozemku. Stropy v podkroví domečku lze dodatečně zateplit a obložit dřevem. Jako vytápění lze zvolit krb nebo krbová kamna neb a vznikne krásné, úsporné a zároveň pohodlné a útulné bydlení s nízkými provozními náklady, a zároveň s pozemkem, který vydělává na úsporách za potraviny majiteli peníze. Obyčejné stavební pozemky peníze nevydělávají, tento pozemek částečně ano. Investice do nemovitosti, která se nejen neztratí, ale i vyplatí.

Cena pozemku: vzhledem k rozsáhlosti je velmi přívětivá. De facto se velký životní prostor prodává za cenu (za m2) malého pozemku. Je lepší mít okolo sebe velký životní prostor s dostatkem místa a možností různého využití, než mít pouhý metr pozemku okolo bungalovu. Tento pozemek nabízí novým majitelům dostatek soukromí a spoustu možností různých využití.

Město Jaroměř nabízí veškeré dostupné společenské aktivity, kulturu, sport, zábavu a dobrou dopravní dostupnost do okolí.

Celková plocha(výměra): 2703m2

Rozměry pozemku: 16,9 x 160m

Vyjmutí pro případnou stavbu v přední části pozemku: 185m2

Užitná plocha malého zděného domečku: cca 60m2

Dispozice malého zděného domečku: 1x předsíňka, 1x kuchyňský koutek s jídelnou, 1x větší místnost, 1x sklípek, 1x podrkoví (půda)

Dispozice pozemku: krásný, prostorný, úrodný, oplocený, vjezdní brána, vstupní branka, parkovací místa, živý plot, ovocný sad, travní porost, ovocné keře, skleník, vlastní zdroj vody (kopaná studna), klidné, snadno dostupné místo, kousek od centra v klidné obytné zóně, nezáplavové území

Voda: vydatná kopaná studna na pozemku nabo vodovodní síť u hranice pozemku

Elektřina: 220/380V připojena a funkční v domečku

Kanalizace: kanalizace a odpadní svody v domečku nejsou (nebyl využíván k bydlení, nutno dodělat), kanalizace cca 200m od pozemku, nutno dodělat septik nebo domácí čistírnu odp. vod.

Plyn: u hrance pozemku

Topení v domečku: lokální

Blízké okolí od nemovitosti:

Zastávka bus 70m

Zastávka vlaku 1km

Autobusové nádraží Jaroměř 800m

Boučkovo loutkové divadlo 1,2km

Divadlo Jaroměř 1,2km

Náměstí Jaroměř (centrum) 1,3km

Základní škola Ostrov 1,4km

Základní škola B.Němcové 1,5km

Gymnázium Jaroměř 1,6km

Zimní stadion Jaroměř 1,6km

Bazén Jaroměř 1,5km

Říční lázně Jaroměř 1,2km

Vodácký klub 1,3km

Rybářský spolek Jaroměř 1,5km

Cyklostezka do JR-Hk 1km

Kynologický klub Jaroměř 100m

Stanice ochránců přírody 750m

Poliklinika Jaroměř 1,5km

Nemocnice Jaroměř 1km

Mateřská škola 1,3km

Dům dětí Klíč 3km

Letní stadion 1,6km

Tesco 1,4km

Penny Market 1,3km

Penny Market II 800m

Obchod Hruška 400m

Hospoda Růžovka 400m

Základní umělecká škola 1,5km

Lídl 2km

Kaufland 2km

Mountfield 2km

Nádraží ČD 2km

Velká města v okolí:

Hradec Králové 20km (vynikající dopravní spojení)

Náchod 20km (vynikající dopravní spojení)

Dvůr Králové 15km

Pardubice 40km

CENA: 1.290000,-Kč nebo DOHODOU (Nabídněte)

Při rychlém jednání (v hotovosti) výrazná sleva.

Kontakt přímo na majitele: tel. 731362441

House for sale with a beautiful, spacious land 2703m2. Locality: Jaromer, Kralovehradecky kraj, Czech republic. The house was intended for recreational purposes, but it can rebuild this house for permanent housing. Own well, electricity 220/380Volt, basement, lockable gate, lighted parking spaces, very beautiful and prolific land. Price (now): 1.290 000 CZK

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu460847
Dispozice2+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha45
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.