Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 3+1 • 68 m² bez realitkyJiráskova, Šternberk - Šternberk, Olomoucký kraj

Jiráskova, Šternberk - Šternberk, Olomoucký kraj
Měsíční nájemné6 500 Kč

+ Poplatky za služby2 760 Kč


3+1 po rekonstrukci( okna, podlahy,omítky, jádro). 4.podlaží v sedmipatrovém domě. Ložnice jsou situovány na východ,menší (bez balkonu) má samostatný vstup z předsíně. Obývací pokoj s dřevěnou plovoucí podlahou je průchozí, propojený s kuchyní, bez dveří, s výhledem na západ. Zajímavé řešení jádra s dřevěnými okny umožňuje prosvětlení předsíně, koupelny i WC. V koupelně, kde je okno nad vanou, jsou žaluzie. Klidná část města. V sousedství Penny market, nemocnice, zastávka autobusu. Výhodou může být i nový bezbariérový výtah, bezbariérový přístup do domu a nízké energetické náklady. V blízkosti je les. Vhodné pro obyvatele, kteří mají rádi zdravé, příjemné a atypické bydlení.

Bez zařízení, ze spotřebičů pouze plyn. sporák. V ceně poplatků je internet, všechny zálohy( voda, teplo, plyn..) kromě elektřiny. Uvítáme nájemníky bez domácího zvířete.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu460952
Dispozice3+1
Podlaží4
Typ budovyPanel
Plocha68
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.