Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Nebytový prostor
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem nebytového prostoru 1+1 • 50 m² bez realitkyStroupežnického, Praha - Smíchov

Stroupežnického, Praha - SmíchovČástečně vybaveno
Měsíční nájemné0 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Židovské muzeum v Praze nabízí k dlouhodobému pronájmu prostory pro provozování prodejny v atraktivní části Smíchova – Anděl, na křižovatce ulic Plzeňská a Stroupežnického. Prostory jsou přístupné z ulice Stroupežnického a nachází se ve funkcionalistické přístavbě smíchovské synagogy. Vzhledem k charakteru budovy upřednostňujeme budoucí využití prostor pro činnosti s uměleckým nebo historickým zaměřením, například prodej knih, uměleckých předmětů; hudebnin; zlatnictví, hodinářství, apod.

Plocha prodejní plochy je 44 m2 a plocha zázemí (kuchyňský kout a sociální zařízení) je 6 m2. Prodejna je vytápěna teplovodními radiátory, je vybavena vzduchotechnikou a systémy EPS a EZS s napojením na recepci budovy s nepřetržitou službou. Prodejna má vlastní elektro přípojku a elektroměr. Součástí pronájmu jsou také tři osvětlené prosklené vitríny s bezpečnostním sklem umístěné v podloubí před vstupem do prodejny. Před novým pronájmem bude v prostorách provedena sanace omítek. Prostory budou dle předpokladu k dispozici od července 2017.

Rozsah služeb spojených s pronájmem prostor je dodávka vody a odvod odpadních vod; dodávka tepla prostřednictvím radiátorů a vzduchotechnikou. V případě potřeby lze umožnit připojení na telefonní síť. Za účelem dodávky elektrické energie může nájemce buď uzavřít smlouvu přímo s příslušným dodavatelem energií, nebo mu budeme spotřebu elektřiny přeúčtovávat na základě měřených spotřeb. Záloha na poskytnutí služeb je stanovena ve výši 3 000,- Kč měsíčně. Vyúčtování služeb spotřebovaných nájemcem bude prováděno na základě měřených spotřeb a příchozích faktur od dodavatelů.

Nabídky s návrhem na využití prostor a s nabídkou měsíčního nájemného zasílejte na adresu office@jewishmuseum.cz nebo na adresu Židovské muzeum v Praze, U Staré školy 141/1, 110 00 Praha 1 – Josefov. Kontaktní osoba: Bc. Rudolf Šťastný.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu461023
Dispozice1+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha nebytového prostoru50
VybavenoČástečně
VlastnictvíOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.