Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 5+1 • 1960 m² bez realitkyMoravany - Moravany nad Loučnou, Pardubický kraj

Moravany - Moravany nad Loučnou, Pardubický krajČástečně vybaveno
Cena1 880 000 Kč

Tato nemovitost již od 7 973 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodej zděného domu se dvorem a zahradou v Moravanech u Pardubic/Holic, čp. 114. Jedná se o prostorný přízemní objekt, který je možné využít k bydlení i ke komerčním účelům. Dispoziční řešení pro bydlení je 5+1 a další 4 využitelné místnosti, v interiéru jsou klenuté stropy, dále se zde nachází hospodářské objekty a dvougaráž. Na pozemku jsou zavedeny veškeré inženýrské sítě, je zde i kopaná studna s dostatkem vody. Zastavěná plocha s nádvořím činí 655 m2, oplocená zahrada s trvalým porostem (ovocné i okrasné stromy) má 1305 m2. Celý objekt je postaven více než před 160 lety, není památkově chráněný, není požadován PENB, rekonstrukce nutná, ale zdivo, stropy i střešní trámy jsou po statistické stránce v pořádku. V případě rekonstrukce není nutné hlukové posouzení. Vnitřní vybavení domu a materiál na pozemku není součástí prodejní ceny, dohoda možná.

Středisková obec Moravany se 1700 obyvateli přiléhá k hlavní trati Praha - Česká Třebová. Nachází se zde veškerá občanská vybavenost: školka, škola (1. - 9. Stupeň), zdravotní středisko, restaurace, obchody a Duhové jezero.

Prohlídka objektu je možná kdykoliv po telefonické či e-mailové domluvě.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu462968
Dispozice5+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha1 960
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.