Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 77 m² bez realitkyZávoří, Ostrava - Zábřeh nad Odrou, Moravskoslezský kraj

Rezervováno
Závoří, Ostrava - Zábřeh nad Odrou, Moravskoslezský krajČástečně vybaveno
Cena1 520 000 Kč

Tato nemovitost již od 6 446 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám byt 3+1 v osobním vlastnictví v Ostravě - Zábřehu, v ulici Závoří. Panelový dům se nachází ve staré zástavbě, mezi rodinnými domy, nejedná se o sídliště. Dům je umístěn na perfektním místě, výhodou je zejména naprosto bezproblémové parkování a také blízkost MHD. Zastávka Karpatská (Tram 2, 7, Bus 57) cca 50 m, zastávka Dolní (Tram 12, 17, 18) cca 200 m. V blízkosti domu je dále Zámeček Zábřeh s parkem (150 m), pošta a cukrárna/kavárna (50 m), školka (150 m), Lidl (200 m), Squash a Badminton Havránek (300 m), apod.

Dvanácti patrový panelový dům byl postaven v.r. 1988 a je po revitalizaci (zateplení, plast. okna, stupačky v plastu, střecha, zvonky a schránky, kamerový systém, dva výtahy).

Rozvody internetu mají v domě společnosti UPC, O2 a Fifejdy.cz. Ze společného satelitu jsou do bytů rozvedeny přípojky umožňující přijímat vysílání UPC freesat, Skylink a DigiTV (potřebujete jen satelitní tuner a kartu).

Byt o velikosti 3+1 se nachází v 9. patře a má podlahovou plochu 77,5 m2 (z toho má byt 73,5 m2, zasklená lodžie pak 4 m2). Do bytu se vchází přes uzamykatelenou chodbu, která je společná pro pět bytů. V zádveří je velká a praktická vestavěná skříň. Ložnice a pokoj s lodžií jsou neprůchozí, velký obývací pokoj je průchozí a je propojen s kuchyní.

Byt je po celkové rekonstrukci. Bytové jádro je zděné, koupelna a WC jsou zvlášť. Elektroinstalace je v mědi. Ve všech pokojích a chodbách jsou plovoucí podlahy, interiérové dveře a obložky zn. Sapeli. V kuchyni je plynový sporák s elektrickou troubou a myčka na nádobí.

Měsíční náklady na bydlení činí cca (pro 3 osoby) 3800 Kč služby (FO, voda, topení...), 150 Kč plyn, 700 Kč elektřina.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu463168
Dispozice3+1
Podlaží9
Typ budovyPanel
Užitná plocha77
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.