Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+1 • 44 m² bez realitkyStudentská, Litvínov - Horní Litvínov, Ústecký kraj

Studentská, Litvínov - Horní Litvínov, Ústecký krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné6 000 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč


Pronajem bytu 1+1 v ulici Studentska, Litvinov. Jedna se o byt primo od majitele - neplatite provizi RK. Byt je castecne zarizen (viz foto), po dohode mozno dovybavit. Vytapeni zajisteno novym plynovym kotlem. V miste velmi dobra obcanska vybavenost (primo v dome obchod s potravinami, v tesne blizkosti centra mesta, skola, gymnazium, skolka, posta,...vse pouze par minut pesky). Byt se nachazi ve zvysenem prizemi/1.NP s okny do vnitrobloku a velmi klidne casti ulice U zameckeho parku. Volne ihned.

Najem 6000 Kc + energie. Pouze vazni zajemci.

Rent 1 + 1 in the Studentska Street, Litvinov. It's an apartment directly from the owner - no commission to agency. The apartment is partially furnished (see photo), after the agreement it can be retrofitted. Heating provided by new gas boiler. Located in place with very good civic amenities (in the house is a grocery store, close to the town center, high school, kindergarten, ... all just a few minutes walk). The apartment is situated on the upper ground / first floor with windows to the courtyard and very quiet part of the U zameckeho parku street. Available immediately.

Price 6000 CZK + charges. Only serious interested people.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu463396
Dispozice1+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha44
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.