Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem kanceláře • 288 m² bez realitkyŠostakovičovo náměstí, Praha - Stodůlky

Šostakovičovo náměstí, Praha - Stodůlky
Měsíční nájemné43 200 Kč

+ Poplatky za služby17 280 Kč
+ Vratná kauce86 400 Kč


Nabízíme k pronájmu zajímavé kancelářské prostory o velikosti 288 m2 na Šostakovičově náměstí, Praha 5 - Stodůlky. Vhodné jako kancelář, showroom, výukové centrum nebo školící prostory či fitness studio.

Vzdálenost 100 m od stanice metra B Stodůlky. Jedná se o dynamicky se rozvíjející lokalitu s novými kancelářskými objekty i již dokončenými bytovými projekty.

Nabízené prostory mají jednoduchou dispozici s možností případného dalšího dělení (lze vytvořit např. další zasedací místnosti jednoduchým způsobem příčkou), jsou velmi dobře přirozeně osvětleny a nabízí Vám ojedinělý výhled do zeleně. Architektonicky zajímavé je horní osvětlení a dřevěné prvky interiéru, spolu s interiérovým schodištěm do patra, kde se nachází menší část plochy prostor. Prostory nejsou vybaveny nábytkem.

K dispozici je klimatizace, vytápění je centrální. Prostory jsou vybaveny kuchyňkou, sociálním zařízením, sprchou a místností k využití jako malý sklad či serverovna.

Po dohodě je možnost pronájmu až tří parkovacích stání na vlastním pozemku u objektu.

K dispozici jsou datové rozvody, internetové a telefonní připojení. Prostory jsou chráněny EZS s připojením na pult centrální ochrany.

K dispozici ihned.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu463723
DispoziceOstatní
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha kanceláře288
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.