Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 3+kk • 115 m² bez realitkyŠiroká, Hostomice - Hostomice pod Brdy, Středočeský kraj

Rezervováno
Široká, Hostomice - Hostomice pod Brdy, Středočeský kraj
Cena990 000 Kč

Tato nemovitost již od 4 199 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji řadový rodinný dům, se zachovalou cihlovou stodolou a zahradou. Na obou stavbách (jak na domu, tak na stodole) jsou zánovní střechy (krytina KM Beta) a nové okapy a okapové svody. Obě budovy jsou průchozí i průjezdné až na zahradu. Pozemek se stavbami se nachází v západní části města Hostomice v okresu Beroun, nedaleko od jeho centra. V obci Hostomice naleznete veškerou občanskou vybavenost – základní škola (600m), školka (370m), Česká pošta (430m), městský úřad (350m), praktičtí lékaři, zubní lékař, obchody, čerpací stanice (350m), pekařství (150m), bankomat (350m). Dům má zastavěnou plochu 115 m2, stodola má zastavěnou plochu 126 m2.

Na pozemku o výměře 463 m2 se nachází dům s průjezdovou částí, který je zčásti podsklepený, následuje dvorek se zděným přístavkem, dále stodola s průjezdovou částí a kopanou kamennou studnou. Studna má dostatek vody v jakémkoliv ročním období. Za stodolou se nachází zatravněná zahrada. Dům je delší dobu neobývaný a vhodný k celkové rekonstrukci. Vedle průjezdové části se nachází obytná část se třemi místnostmi a vchodem do sklepu. Sklep má krásný klenutý strop (viz. foto) a celý rok se v něm udržuje vhodná teplota k uskladnění brambor, vína, apod.). Do domu je přivedena přípojka na městský vodovod a kanalizaci, přípojka je vyvedena ve sklepu (viz. foto). V domě i stodole je zapojena elektřina. Nad přízemím se nachází rozlehlá půda, která zasahuje i nad průjezdovou část, vhodná např. k vybudování obytného podkroví, nebo uskladnění věcí. Před domem se nachází obecní zatravněný pozemek vhodný k parkování, případně po dohodě s MÚ k dalšímu využití.

Dopravní dostupnost zajištěna množstvím autobusových spojů, případně vlakovými spoji. Výborná dostupnost automobilem do Prahy i Plzně vzhledem k blízkosti dálnice D5 (cca 10 min., 11km). Do Prahy se tak dostanete do 30 min. Směrem na Dobříš se dostanete na dálnici D4 (Praha – Příbram směr Strakonice). Vzdálenost k D4 je 12km, cca 10 min.

V případě zájmu o nemovitost je možnost domluvit si prohlídku. Nepřeji si být kontaktován zprostředkovateli dalšího prodeje (realitní kanceláře), ale pouze koncovými zájemci o nemovitost.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu464082
Dispozice3+kk
Podlaží2
Typ budovyOstatní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha115
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.