Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Chaty a chalupy
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej chaty, chalupy 3+kk • 50 m² bez realitkyNeratovická, Kostelec nad Labem - Kostelec nad Labem, Středočeský kraj

Neratovická, Kostelec nad Labem - Kostelec nad Labem, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena1 850 000 Kč

Tato nemovitost již od 7 846 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme Vám k prodeji chatu na trvalé bydlení v rekreační oblasti Kostelce nad Labem s nepřeberným množstvím aktivit. Turistika (Velvary, Veltrusy, Nelahozeves, Říp, Mělník), cyklostezky Polabím, rybaření a koupání (jezero Lhota a Kopa, Proboštský rybník a další). Od stanice metra Letňany jezdí do města autobus, zastávka Náměstí Kostelec.

Chata je udržovaná, se starším zařízením. Nedávno bylo položena nová střecha, okapy, vyvložkovaný komín a postaven plot.

Dispozice chaty: prosklená slunná veranda s venkovní markýzou a dvěma vchody, kuchyňský kout s kamny na tuhá paliva - sporák a dvouplotýnkový vařič na PB bombu. Baterie má svůj bojler na ohřev vody do dřezu a jímku na odpad. Pokoj s krbovými kamny na dřevo a výměníkem, který vyhřívá radiátory i horní patro a sprchový kout s umývátkem. Splachovací wc je samostatné, odpad jde do hlavní jímky o objemu 2 m³.

Do patra se dostanete po dřevěných schodech, které jsou u vchodových dveří. Nahoře ​naleznete dvě oddělené místnosti na spaní s bočními úložnými prostory a malými okny.

Podsklepená veranda má dva sklepy. Menší sklípek na sezonní potraviny - poklop z místnosti a větší technický sklep má uzavíratelná dvířka zvenčí ze zahrady.

Čerpadla jsou dvě - na domácnost a na zahradní zalévání. Na zahradě rostou ovocné stromy a okrasné rostliny. Je zde postaven skleník, kůlny s dřevníkem a ruční pumpa. Přední branka a vrata. U nich je postaveno zastřešené osvětlené stání na auto. Zadní branka vede ke slepému rameni Labe.

Víme, že to píše každý, ale naše chata opravdu nebyla nikdy vytopena. Prodává se z důvodu přestěhování se do jiné lokality. Je ihned obyvatelná a volná k dispozici pro nové majitele.

Prohlídky kdykoli po domluvě na tel. 725 905 336 - soukromá inzerce.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu464103
Dispozice3+kk
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha50
VybavenoČástečně
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.