Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 3+kk • 100 m² bez realitkyPod Táborskou, Říčany - Říčany u Prahy, Středočeský kraj

Pod Táborskou, Říčany - Říčany u Prahy, Středočeský kraj
Cena6 300 000 Kč

Tato nemovitost již od 26 718 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji krajní řadový rodinný dům 3+kk+pracovna s terasou a zahradou v Říčanech. Podlahová plocha 100m2. Dispozice: Přízemí: předsíň, koupelna, obývací pokoj s kuchyňským koutem (34m), schodiště, sklad zahradního nářadí, dřevěná terasa (24m). Patro: ložnice se šatnou (14.6m), dětský pokoj (15m), koupelna, komora, a prostornější chodba (8.1m), která slouží jako pracovní kout s vestavěným pracovním stolem a knihovnou. Nad ní je půda s úložným prostorem. Další úložné prostory pod terasou.

U domu je vzrostlá zahrada o ploše 300m2. Parkování na ulici před domem. Vytápění plynovým kotlem. Dům je napojen na veřejný vodovod a kanalizaci, plyn, elektřinu, pevnou telefonní linku (internet ADSL). Dům byl postaven v roce 2006 a téměř celou dobu byl obýván majiteli. Vnější zdi cihly porotherm 40cm, zatepleno polystyrenem. Náklady na provoz okolo 3000 Kč měsíčně. Dům je plně vybaven vestavěnými skříněmi a kuchyňskou linkou s vestavěnými spotřebiči. V obývacím pokoji dřevěná plovoucí podlaha, v pokojích v patře koberce.

Lokalita: širší centrum Říčan, zelená rezidenční čtvrť. Výborné vlakové spojení do Prahy, 5 minut chůze k nádraží. Dům je blízko železniční trati, od hluku je však dostatečně izolován protihlukovou stěnou u trati a kvalitními okny. Veškerá občanská vybavenost (náměstí, školy, školky, lékaři, obchody, atd) do 15 minut chůze.

For sale: a 2-bedroom, 2-bathroom row house with a garden and a terrace in Ricany. The floor space is 100m2. The floor layout is as follows: Ground floor: hallway, bathroom, living room with a kitchen (34m), staircase, a storage room for bikes and gardening tools, and a wooden terrace (24m). First floor: bedroom with a closet (14.6m), children’s room (15.0m), bathroom, closet, and a hallway that serves as an office with a built-in office desk and a bookcase. There is also an attic with a storage space, and additional storage space can be found under the terrace.

The garden has an area of 300m2. Parking is possible on the street in front of the house. The house is connected to a public water supply, sewage, gas, electricity, and phone line (ADSL internet). The house was built in 2006 and has been occupied by its owners most of the time. Natural gas heating. The construction is porotherm brick, styrofoam insulation. Utilities around 3000 CZK/month. The house is fitted with built-in closets, the office desk, kitchenette with built-in gadgets (all made of wooden veneer). Hardwood floor in the living room, carpets in the 1st floor rooms.

The location: Říčany is a residential town (15,000 inhabitants) just south-east of Prague. Excellent train connection to Prague, a 5-minute walk to the train station. The house is close to the railroad but it is well insulated by a wall and high-quality windows. All local amenities (the square, schools, kindergartens, sporting facilities, doctors, shops) are within a 15-minute walking distance.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu465829
Dispozice3+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha100
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.