Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • Ostatní

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu • 412 m² bez realitkyVojkovice - Vojkovice u Kralup nad Vltavou, Středočeský kraj

Vojkovice - Vojkovice u Kralup nad Vltavou, Středočeský krajVybaveno
Cena14 780 000 Kč

Tato nemovitost již od 62 681 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Kompletně zrekonstruovaný statek v nádherném prostředí obce Vojkovice, nedaleko Prahy. Jedinečný komplex na pozemku 2676 m2 tvoří hlavní budova, vedlejší budova a skupina budov hospodářských, sloužících jako dílny a skladovací prostory.

Hlavní budova je koncipována jako dvougenerační s dvěma vstupy. Celková užitná plocha budovy je 412 m2. Severní část s dispozicí 5+1 a s dvěma koupelnami má užitnou plochu 179 m2, jižní část s dispozicí 6+1 a také dvěma koupelnami má plochu 233 m2. Budova je po kompletní rekonstrukci, disponuje spoustou úložných prostor v podobě samostatných místností a poskytuje majitelům nadstandardní komfort. Prostory jsou funkčně rozděleny na přízemní obývací část a podkrovní spací část. Podkroví je pro zajištění komfortu vybaveno klimatizací.

Vedlejší budova prošla také rekonstrukcí a se svou dispozicí 7+1 a užitnou plochou 184 m2 slouží jako samostatný rodinný dům. Budova je také dvoupodlažní a samozřejmostí je koupelna v přízemí i podkroví.

Celý pozemek je chráněn vysokou zdí a poskytuje tak dokonalé soukromí. Na pozemek je možný vjezd celkem třemi bránami na elektrický pohon. Na zahradě je množství vzrostlé zeleně, udržovaný trávník, krytý bazén i krytá posezení.

Lokalita Vojkovic skýtá velice klidné bydlení. Obec nabízí základní občanskou vybavenost v podobě školky, pošty, dva hostince, potraviny. Dopravní spojení zajišťuje autobusová doprava. Autem do Prahy po dálnici D8 zabere cesta cca. 20 minut. Okolí s krásnou přírodou nabízí široké možnosti sportovního vyžití a rekreace a dotváří tak ideální klidné bydlení uprostřed zeleně s dostatkem soukromí a dobrou dostupností do metropole.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu465950
DispoziceOstatní
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha412
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.