Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 30 m² bez realitkyVrchlického sad, Brno - Černá Pole, Jihomoravský kraj

Vrchlického sad, Brno - Černá Pole, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné6 500 Kč

+ Poplatky za služby2 400 Kč
+ Vratná kauce6 000 Kč


Nabízím k pronájmu pěkný zařízený byt 2+kk 30 m2 ve výborné lokalitě v centru Brna hned vedle Lužáneckého parku, s veškerou občanskou vybaveností a perfektní dostupností MHD a zároveň velmi klidné místo k bydlení obklopené parky.

Byt se nachází ve sníženém přízemí bytového domu a je po celkové rekonstrukci. Byt je atypické dispozice, vchodem z chodby je vstup do hlavního pokoje s kuchyňským koutem a relaxačním koutem; z tohoto hlavního prostoru pak vedou dveře do koupelny s WC a do druhého samostatného menšího pokoje (ložnice). Kuchyň je vybavena moderní kuchyňskou linkou s dřezem, sporákem se sklokeramickou deskou se 4 plotýnkami a elektrickou troubou, lednicí s mrazákem, mikrovlnkou. Součástí kuchyně je i samostatná spíž, ve které se nachází pračka. V koupelně je sprchový kout se stropním topením, WC oddělené příčkou, umyvadlo se zrcadlem a bojler na ohřev teplé vody. Ložnice je vybavena dvoulůžkovou postelí s úložním prostorem, šatní skříní a konferenčním stolkem, dle potřeby si může nájemník dovybavit dle vlastních představ. V obou místnostech se nachází plovoucí podlahy, nové výkonné elektrické přímotopy, plastová okna s orientací do dvora. V bytě není zaveden plyn, topení i ohřev vody je na elektrickou energii. V bytě jsou rozvody na připojení k internetu a kabelové TV (není v ceně). Hned vedle bytu je vstup na dvorek, který lze využívat obdobně jako terasu. V bytě není povoleno kouřit, ale za tímto účelem lze využívat dvorek. Domácí zvířata lze v bytě mít za předpokladu, že nebudou ničit zařízení bytu a obtěžovat ostatní obyvatele domu (tolerovat lze spíše malá domácí zvířata). Parkování možné na ulici před domem bez větších problémů.

Byt je vhodný pro 1 či 2 osoby max. (nelze např. rodiny s dětmi apod.). Byt je k dlouhodobému pronájmu se smlouvou na min. jeden rok s možností prodloužení; preferován je zájemce o dlouhodobý pronájem. Měsíční nájem činí 6500 Kč a měsíční záloha na služby je 2400 Kč (2000 Kč elektřina + 400 Kč voda a ost. služby za osobu, ev. další osoba pak 200 Kč voda). Služby se vyúčtovávají 1x ročně podle spotřeby a případné přeplatky se vracejí. Anebo v případě zájmu lze elektřinu přepsat na nájemce (vodu a ostatní bohužel nelze). Při podpisu smlouvy o nájmu je potřeba uhradit vratnou kauci ve výši 1 nájmu.

Byt je volný k pronájmu od 1.6.2018, prohlídky jsou možné po domluvě se současným nájemcem na tel. +421 944 602 120 nebo mailem na adrese kolcak.v@gmail.com , zájemce prosím o uvedení základních informací o sobě a příp. spolubydlící osobě.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu466644
Dispozice2+kk
VlastnictvíOsobní
Plocha30
VybavenoVybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.