Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+1 • 50 m² bez realitkyRenneská třída, Brno - Štýřice, Jihomoravský kraj

Renneská třída, Brno - Štýřice, Jihomoravský krajMHD 1 minuta pěšky • Vybaveno
Měsíční nájemné14 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Pronajmu nadstandartní klidný cihlový byt 2+kk s balkonem na Renneské třídě s výhledem do klidných zahrad a zeleně, situován v 2. patře (ze 4). Není to na hlavní ulici s tramvajemi. Orientace oken z pokojů je na západ, z kuchyně a pracovny/jídelny na jih. Byt je po celkové rekonstrukci. Výtápění a ohřev teplé vody plynovým kotlem (zánovní, pravidelné revize, vč. komínu). Byt je kompletně zařízený, moderní kuchyňská linka se spotřebičemi (indukční deska - elektrická, trouba, nerez velká lednice, mikrovlná trouba aj.) s pračkou, jídelna jako oddělený prostor (možno využít jako pracovnu = není počítáno jako samostatná místonost a inzerujeme proto jako 2+kk) předsíň se skříní, bezpečnostními dveřmi, obývací pokoj s rozkládací rohovou sedačkou pro občasné přespání, obývací pokoj se Smart TV a knihovnou, ložnice s velkou úložnou skříní s posuvnými dveřmi. Koupelna – sprch. kout, závěsné WC, umyvadlo. V oknech vnitřní žaluzie, eurookna s dvojskly. Internet je od VODAFONE (dříve UPC, 100Mb/s = možno i pracovat homeoffice). Velký soukromý sklep pro uskladnění např. bicyklů nebo zimního vybavení k dispozici. Tramvajová zastávka 2 minuty chůze (naproti 3. sousedního domu), 3 zastávky tramvají na Hlavní vlakové nádraží a na Českou. 1 zastávka tramvají od Ronda. Parkování možné před domem nebo v ulici za domem. Kolem domu NENÍ Modrá zona. Byt je volný k dospozici od 01.07.2022.

We want to rent a luxurious newly renovated two bedroom apartment with a balcony, situated on the second floor of a brick building in Renneská street in a quiet place The apartment is fully equipped, has a modern kitchen with all appliances. Bedroom with a double bed. Bathroom with a shower bath and a toilet. Private celler. The apartment has a balcony, situated into the courtyard. The apartment has great public transportation access, 2 minutes walk from the tram stop, five minute ride to the main railway station and Česká street. Parking available nearby in front of the house or in the street behind. The apartment is free since 15th May 2020.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu466777
Dispozice2+1
Dostupné od1. 7. 2022
VlastnictvíOsobní
VytápěníPlynové
Užitná plocha50
VybavenoVybaveno
Podlaží2
Typ budovyCihla
RekonstrukceInteriér

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Předzahrádka 1 m²
Balkón
MHD 2 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDVojtova
🚶 151 m (2 min)
PoštaBrno 39
🚶 348 m (4 min)
ObchodOkay market
🚶 151 m (2 min)
BankaČSOB
🚶 674 m (8 min)
RestauraceU Tesaře
🚶 186 m (2 min)
LékárnaDr. Max
🚶 552 m (7 min)
ŠkolaZákladní škola Bakalovo nábřeží
🚶 461 m (6 min)
Mateřská školaNa kopečku u zvonečku
🚘 1 110 m (5 min)
SportovištěJumpPark
🚶 402 m (5 min)
Hřiště
🚶 322 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.