Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 6+1 • 200 m² bez realitkyDolany - Dolany u Klatov, Plzeňský kraj

Dolany - Dolany u Klatov, Plzeňský krajVybaveno
Cena4 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 19 084 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Předmětem prodeje je patrový rodinný dům o dispozici 6+1, o užitné ploše 200 m2, s pozemkem 1.500 m2, který se nachází v klidné lokalitě vesničky Dolany u Klatov. Jedná se o nepodsklepenou stavbu bez garáže (kompletní projektová dokumentace k dvougaráži v ceně nemovitosti). V přízemí domu se nachází zádveří, šatna, pokoj pro hosty, WC, samostatná chodba, ze které je možný vstup do obývacího pokoje, prostorné kuchyně s jídelnou, spíží a terasou, technické místnosti, ze které je možný vstup na zadní část pozemku. V patře domu se nachází ložnice s balkónem, dva další pokoje, pracovna, samostatné WC a nadstandardně prostorná koupelna s vířivou vanou. Z chodby v patře domu je přístup na půdu s velkým úložným prostorem. Podlahy v místnostech jsou pokryté dlažbou (včetně výhřevu), dřevěnou plovoucí podlahou v přízemí, laminátovou plovoucí podlahou v patře. Dům má plastová okna, střešní krytinu Bramac, nově natřené podhledy, novou fasádu a nový zděný plot. Voda je napojena na obecní zdroj, odpad je sveden do ČOV, vytápění domu je plynové (nádrž v zemi za domem), připravený je i komín pro napojení krbových kamen v obývacím pokoji. V obci je plná občanská vybavenost: lékař, škola, školka, pošta, kadeřnictví, obchod se smíšeným zbožím, BUS, sportovní areál s tenisovými kurty a koupalištěm, hospůdka. Dům je nabízen kompletně vybavený!!! Doporučuji osobní prohlídku tohoto krásného domu, který splní očekávání i nejnáročnějších uživatelů. Prodej se uskuteční bez spolupráce realitní kanceláře, bez provizí.

Doplnění:

-možná dohoda týkající daně z nabytí nemovitosti

-zastavěná plocha 131 m2

-kolaudace 2004

-elektřina 120V, 230V

-internet, satelit

-k nemovitosti je možné zakoupit sousedící pozemek o rozloze 1.000 m2 (cena dohodou) - pozemek kopíruje délku pozemku, na kterém stojí prodávaný rodinný dům

-prosím volat po 16-té hodině +420 777 056 275

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu466983
Dispozice6+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha200
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.