Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej pozemku • 1033 m² bez realitkyDo Zahrádek I, Praha - Třebonice

Do Zahrádek I, Praha - Třebonice
Cena14 462 000 Kč

Tato nemovitost již od 61 333 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám pozemek o celkové výměře 1033 m2 v k.ú. Třebonice skládající se z p.č. 483 a p.č 484 (adresa Do Zahrádek I., 196/9). Pozemek se nachází na klidném místě s dostatečným soukromím bezproblémovými sousedy v docházkové vzdálenosti od vstupu do metra Zličín (cca 400 metrů). Pozemek je rovný čtvercový a ideálně jižně orientovaný a je na něm umístěna přípojka vody (vodovodní řád DN 100), plynu, el. energie a kanalizace (tlaková splašková DN 63). Další zdroj čisté vody v kojenecké kvalitě nalezen proutkařem při vstupu na pozemek v hloubce 34m (možno vybudovat vrtem vlastní studnu).

Na pozemku se nachází ruina obvodových zdí původního domu, který bude před prodejem zbourán (včetně odstranění drobných okolních betonových ploch). Pozemek bez jakýchkoliv právních či faktických závad či zatížení.

Možné využití pozemku:

a) Stavba rodinného domu (dvě nadzemní podlaží – KZP dle ÚP 0,4) – připravena studie domu dle principů „feng-shui“

b) Rozdělení pozemku na dva stejné parcely o velikosti 516,5 m2 geometrickým plánem (ze strany od příjezdové cesty) a stavba dvou rodinných domů nebo dvojdomku.

c) Stavba vícepatrového bytového domu.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu467494
VlastnictvíOsobní
Plocha 1 033

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.