Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 5+1 • 150 m² bez realitkyU Silnice, Přerov - Lýsky, Olomoucký kraj

U Silnice, Přerov - Lýsky, Olomoucký krajČástečně vybaveno
Cena3 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 14 843 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám rodinný dům v části města Přerov - Lýsky, nezátopová oblast. Přízemní cihlový dům prošel částečnou rekonstrukcí (zdvojená vakuová okna, zateplení stropu, fasáda, střecha, sociální zařízení, vstupní dveře....). Nemovitost je napojena na veškeré inženýrské sítě. Vytápění domu zajišťují dva kotle – plynový a na tuhá paliva. Dispozice domu - nová část (předsíň, prostorná kuchyně s jídelnou, velký obývací pokoj, 3 ložnice, komora, koupelna se sprchovým koutem, toaleta) a starší část (dvě komory, kuchyň, koupelna a toaleta). Dům se dá rozdělit na dvě bytové jednotky, každá se samostatným vchodem, je podsklepený (2 sklepy), má prostornou půdu s možností vestavby a hospodářskou část pro chov domácích zvířat.

Na nádvoří se nachází samostatně stojící garáž, dřevník, udírna, septik, studna. K domu náleží zahrada o výměře 4.042 m2 s ovocnými stromy a využitím pro pěstování zemědělských plodin, chov koní a pod. Nemovitost je vhodná i ke komerčním účelům. Dům je volný k nastěhování od 1.4.2019, případně k nájmu do doby vyřízení formalit prodeje.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu467872
Dispozice5+1
Plocha pozemku4 500
Typ budovyCihla
Plocha150
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.