Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 1+1 • 40 m² bez realitkyMánesova, Ostrava - Moravská Ostrava, Moravskoslezský kraj

Mánesova, Ostrava - Moravská Ostrava, Moravskoslezský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné5 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


PRONÁJEM!! bytu 1+1 (40 m2), Mánesova 2, Ostrava

Byt bude volný od 1.5.2017. Hledáme nájemníky. Fotky jsou z doby, kdy jsme tam bydleli, byt je nyní částečně zařízen (kuchyňská linka, koupelna plně vybavena a chodba se šatní skříní, botníkem a věšákem).

Byt se nachází v panelovém domě po rekonstrukci (nová okna, zateplení). Byt je po kompletní rekonstrukci s novou kuchyňskou linkou a sprchovým boxem (WC samostatné). Součástí kuchyně je sklo keramická varná deska a elektrická trouba (součástí není lednice a mikrovlnná trouba). Součástí bytu je balkón (11. patro s krásným výhledem na Ostravu) a sklepní kóje. Možnost parkování hned vedle objektu. Veškerá občanská vybavenost je v dosahu. V blízkosti se nachází tramvajová zastávka (cca 5 minut od centra) a obchod s potravinami. Je možné napojení na kabelovou televizi UPC (do bytu vede přípojka).

Info o ceně: byt pronajímáme max. dvěma osobám za končenou CELKOVOU cenu 8000,- Kč (součástí platby je nájem, topení, studená a teplá voda, elektřina a pevný internet). Při uzavření nájemní smlouvy požadujeme vratnou kauci jednoho měsíčního nájmu a záloh (8000 Kč), smlouva na dobu neurčitou.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu467875
Dispozice1+1
Podlaží11
Typ budovyPanel
Užitná plocha40
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.