Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 4+1 • 150 m² bez realitkyUhy - Uhy, Středočeský kraj

Uhy - Uhy, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena2 900 000 Kč

Tato nemovitost již od 12 299 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Na prodej rodinný dům o užitné ploše cca 150 m2 v jádru velmi pěkné aktivní vesnice UHY nedaleko Prahy - Exit 18 (Praha 9 Letňany) po E55 okres Kladno. Před nedávnem byla započata obsáhlá, nadstandardní rekonstrukce domu. V přízemí je kompletně nová, odizolovaná podlaha (hydroizolace + radon). Odhalené původní trámy jsou plánované jako přiznané i původní opuková zeď v kuchyni. Moderní bydlení s rustikálními elementy propůjčují objektu originalitu. Dům byl osazen trojsklennými Euro okny. Veškeré IS (voda, elektřina, datová síť, plyn, dešťová a splašková kanalizace) byly v roce 2014 nově položeny a rozvedeny v objektu. Stejně tak okapy, nové krovy a střecha "Bobrovka" nad stodolou. Stodola (užitná plocha cca 115 m2) je zevnitř propojena s domem. Dispoziční řešení domu je 4+1 a se stodolou 7+1. Stodolu lze využívat jako zimní zahradu, kancelář, maserské studio či k jiným účelům. Bývalé chlévy slouží jako sklepni a odkladové plochy. Dum i stodola jsou příznivě položeny vůči světovým stranám a oba objekty jsou celodenně prijemně prosvětleny. Toto bylo docíleno důmyslným architektonickým řešením a novými prostupy pro okna. Místnost v prvním patře je jako vzorová již obyvatelná. Je tam i nově vyvložkovaný komín k připojení na krbová kamna. Půdní prostor je nad místností a koupelnou odborně a kvalitně zateplen. Topení je plánované elektrické, ůspornými přímotopy nové generace vyrobené v Německu od firmy ELKATHERM. Ohřev vody na celý dům je realizován průtokovým ohřívačem Stiebel-Eltron. Lze i volit jiné řešení, kotel s plynem či na tuhá paliva. Parkování je možné na pozemku i před domem. Celá stavební soustava je velice zajímavá a lze zde v krátké době (1-2 měsíce) realizovat velmi příjemné bydlení, neboť veškerá infrastruktura je zajištěna. K prodeji patři mnoho stavebního materiálu a zařízení. Na přání zajistí prodejce spolehlivou stavební firmu, která na objektu již pracovala. V obci naleznete samoobsluhu, restauraci, mateřskou školu, doktora, čtyři dětská hřiště a koupaliště (100m od domu). Zajištěno pravidelné autobusové spojení. V nedalekych Velvarech cca 2 km je prakticky veškerá občanská vybavenost.

JELIKOŽ DŮM SE PRŮBĚŽNĚ NACHÁZÍ V REKONSTRUKCI, MĚNÍ SE I JEHO ENERGETICKÁ NÁROČNOST. VÁŽNÉMU ZÁJEMCI DODÁM AKTUÁLNÍ ENERGETICKÝ ŠTÍTEK.

PRO DALŠÍ NEZÁVAZNÉ INFORMACE NEBO PROHLÍDKU PIŠTE PROSÍM NA INFOSTIA@GMAIL.COM NEBO VOLEJTE 775 614 326 CENA 2,9 MIL V CENĚ JSOU ZAHRNUTY VEŠKERÉ POPLATKY (DPH A PŘEVOD).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu468015
Dispozice4+1
Podlaží3
Typ budovyCihla
Užitná plocha150
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.