Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 1+kk • 24 m² bez realitkyJahodová, Praha - Záběhlice

Rezervováno
Jahodová, Praha - ZáběhliceVybaveno
Cena2 320 000 Kč

Tato nemovitost již od 9 839 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Světlý byt po kompletní rekonstrukci, 1+kk, 24m s krásným výhledem a velikým oknem na jih, do zeleně.

Byt se nachayi v 2. patře a je družstevní, takže neplatíte dan 4%. Má velmi nízké náklady, celý dům je po kompletní rekonstrukci (zateplený, v zimě skoro nemusíte topit, dva výtahy z toho jeden nákladní, v zimě zateplená protiskluzová cestička k domu, bezpečnostní systém kamer u vchodu do domu, vyzkoušené bezproblémové a schopné družstvo vlastníků). Velmi klidné okolí s parky. MHD dostupnost do centra 20-25 minut: tramvaje a autobusy Sídliště Zahradní město, Centrum Zahradní město, 5 minut od metra Skalka.

2 min. chůze supermaket Albert, Penny Market, Kik, 1 zastávka do obchodního centra Hostivař, menší obchody, restaurace, poliklinika, škola a školka pěšky pár minut.

A reconstructed bright apartment, 1+kk, 24m with a beautiful view and a large window facing south towards a park. Euro windows. The floor in the hallway, toilet and bathroom is recently remade with tiles. The bedroom floor with a kitchenette has a hardwood floor.

I am the owner, selling the flat without an agency. The flat is in cooperative ownership and has very low utility expenses. The whole building has recently been reconstructed (insulated, almost no need for heating during the winter, has a regular elevator and a separate freight elevator, during the winter there is an insulated road towards the main building entrance, security systems with cameras, the cooperative ownership has been very helpful and productive). Very peaceful area surrounded by parks. Takes 20-25 minutes by public transport to get to the city center: there are trams and buses right next to the flat. Takes 8 minutes by bus to get to metro Skalka.

Easy parking and 2 minutes walk from the supermarket Albert, Penny Market, Kik and a kindergarten. 1 stop to the shopping center Hostivař, smaller shops, restaurants, policlinic and school.

Currently a tenant lives in the flat. After all expenses the apartment generates 9100czk per month.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu468905
Dispozice1+kk
Podlaží3
Typ budovyPanel
Užitná plocha24
VybavenoVybaveno
VlastnictvíDružstevní
PENBC - Úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.