Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 3+1 • 75 m² bez realitkyNa Skalkách, Neratovice - Neratovice, Středočeský kraj

Na Skalkách, Neratovice - Neratovice, Středočeský kraj
Měsíční nájemné6 500 Kč

+ Poplatky za služby2 975 Kč


Nabízíme k pronájmu velmi pěkný slunný družstevní byt o velikosti 3+1 s 2x zasklenou lodžií. Byt se nachází v 7. patře (8.NP) a je ve velice pěkném stavu. Podlahová plocha činí 75,31 m2. Lodžie přístupná z obýv. pokoje s výhledem na zeleň. BJ obsahuje: prostorný obýv. pokoj propojený s jídelnou a kuchyní, dále ložnice a dětský pokoj, větší chodba včetně zádveří s vest. skříněmi, koupelna, samostatné WC a velice prostorná komora. Úložný prostor v chodbě ve stropě. V kuchyni je novější dubová kuch. linka tvaru L s bar. pultem. V kuchyni plynový sporák včetně el. trouby. V kuchyni a jídelně a 1x obyt. místn. - PVC, koupelna a WC taktéž – PVC. V dětském pokoji koberec, v lodžiích ker.dlažba. Koupelnové jádro je původní umakartové, uvnitř keramický obklad. V koupelně vana, umyvadlo s koupelnovou skříňkou a zrcadlem. K bytu náleží sklepní koje v suterénu bytového domu. Dům po celkové revitalizaci- zateplení domu, nové lodžie, výtahy, nová plastová okna včetně vstupních dveří, nové poštovní schránky. Před domem parkoviště, park. V těsné blízkosti nemocnice a nákupní středisko ALBERT. V blízkosti škola, školka, nákupní středisko BILLA, Penny, Tesco…, veškerá obč. vybavenost.

Poplatky družstvu 2975,-Kč měsíčně za 1x osobu

Celkové nájemné 6.500,-Kč + poplatky družstvu (2975,-Kč) + elektřina + plyn. Elekřinu a plyn si bude hradit nájemce na své jméno u příslušných dodavatelů.

Zájemci prosím volejte Po-Pá denně od 17,00 hod. , So-Ne po celý den

732 774 977 737875829

adamcekadam@gmail.com

RK prosím nevolejte, pouze přímý zájemce.

Zájemci prosím volejte Po-Pá denně od 17,00 hod. , So-Ne po celý den

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu469507
Dispozice3+1
Podlaží8
Typ budovyPanel
Užitná plocha75
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.