Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 67 m² bez realitkyKolínská, Česká Lípa - Česká Lípa, Liberecký kraj

Kolínská, Česká Lípa - Česká Lípa, Liberecký krajČástečně vybaveno
Cena990 000 Kč

Tato nemovitost již od 4 199 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji byt ve velmi dobrém stavu. Jedná se o družstevní vlastnictví (s nízkou splátkou anuity). Možnost odkoupení do osobního vlastnictví.

Byt má dispozice 3+1 a je ve 2. patře panelového domu s výtahem. K dispozici také společná kočárkárna a kolárna. Byt se nachází v atraktivní lokalitě sídliště Špičák, v ulici Kolínská. Občanská vybavenost: potraviny 50m, autobus 50m, školky 200m.

Byt je od společných prostor oddělen malou předsíňkou. Přímo u bytu je společná sušárna. Součástí bytu je balkón a sklepní kóje. Dům je po celkové revitalizaci, zateplený, nové rozvody. V bytě plastová okna, brzy také nové topení (cca léto 2017).

V obývacím pokoji a předsíních je plovoucí podlaha, v ložnici a dětském pokoji koberec, v kuchyni dlažba. Původní, ale velmi zachovalé bytové jádro (nová vana, nová toaleta, plastové rozvody vody - vše měněno koncem roku 2015).

Byt bude částečně zařízený - kuchyně, obýváková stěna, původní vestavná skřín v chodbě, šatní skříň v ložnici, koberce, svítidla, záclony/závěsy.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu469589
Dispozice3+1
Podlaží2
Typ budovyPanel
Užitná plocha67
VybavenoČástečně
VlastnictvíDružstevní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.