Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Pozemek

Zobrazit všechny nabídky

Prodej pozemku • 5302 m² bez realitky10173, Sluštice - Sluštice, Středočeský kraj

10173, Sluštice - Sluštice, Středočeský kraj
Cena289 000 Kč

Tato nemovitost již od 1 226 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám pozemek v katastru obce Sluštice ( okres Praha - východ, cca 5 km od Říčan a 15 km od Prahy ). Jedná se o bývalý ovocný sad, mnoho let neudržovaný a nevyužívaný v poměrně zanedbaném stavu. Pozemek je situován převážně ve svažitém terénu v blízkosti chatové osady ( dnes částečně trvale osídlené ) a rozsáhlého lesního porostu. Je přístupný ze dvou směrů. Bezproblémová cesta autem vede přes chatovou osadu Zelené údolí a krátký, asi 200 m dlouhý lesní úsek. Druhý, méně udržovaný přístup, pak polní cestou od obecního fotbal. hřiště, mezi poli, dále přes brod k lesu ( viz plánek v příloze ).

Na pozemku není elektrický proud ( výhledově možnost napojení na chatovou osadu ) a vodní zdroj pitné vody ( možnost vrtané studny ). V blízkosti však protéká potok Výmola.

Výhodou pozemku je klidné, téměř panenské prostředí, údajně mimořádně zdravé prostředí ( původ osady souvisí s dřívější studií a rozboru ovzduší v blízkosti Prahy, které bylo srovnáváno s alpskými podmínkami), krásná okolní příroda ( meandry potoka a hluboký les ), ale přitom blízkost městské aglomerace ( Říčany, hranice velké Prahy cca 5 km).

Ideální příležitost pro romantiky, milovníky klidu a přírody, chovatele, zájmové skupiny, atd. Na pozemku by bylo možné ( dle předběžného stanoviska obecního úřadu ve Slušticích ) instalovat mobilní obytnou stavbu bez pevných základů ( např. karavan, mobilhome, maringotku, apod.)

Prosím případné zájemce, aby si pozemek samostatně prohlédli ( příjezd dle situačního náčrtku a popisu ). Hranice pozemku jsou přibližně vyznačeny červenobílými kolíky. Pouze v případě vážného zájmu zašlete zprávu pod názvem " Pozemek" na mailovou adresu " phprokop@seznam.cz" s uvedením spojení, případně dalšími dotazy. Děkuji

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu469888
VlastnictvíOsobní
Plocha 5 302

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.